估唔到hsbc visa signature都變埋公廁卡 (2)

1001 回覆
9 Like 21 Dislike
agger 用白卡先囉
當年我都係一grad就邀請我申請
會計行業

重點係開卡其實好兒戲
揀左食物 如果用八達通自動增值會有幾多回贈?
Payme 又有幾多?
八達通無額外回贈只有標準0.4%,Payme係連標準0.4%都無
唔該
第一次玩唔係好識 我琴日$7100簽左agoda + hk express但係得$28

想請問下vs個1.2%係遲d先有,等係唔中cat所以無?
岩岩收到卡
但唔係好識玩
究竟個最紅
佢話可以分配X5
我可以分食同購係X3同X2 okay嗎
換言之我買機票嗰啲只係有基本嘅250蚊1蚊嗎?

同埋正常係分落邊個好?
幾耐可以改一次?
老婆上個禮拜四上網申請,今日已經寄到黎屋企,重快過AE ,

利申,老婆剩係得個獅子戶口要黎出糧用,冇40個
只係中網上 2%
但每季計一次 要等下
岩岩好40個 入左落户口
勁快批核
岩岩網上申請左,戶口夠40萬,填左資料送出唔夠二十秒,就批左卡
唔集中一個變咗計落得返1-2%
不如申請其他現金回贈信用卡
其實可以 不過最好收到卡先
批咗卡係咪都係要等到星期六先會通知?
4月出卡 有冇人知迎新大概會幾時過數
我張東亞VS一個月已經打爆左$8000迎新,三個工作天已經即刻俾番$800回贈,好快手

本身登記咗6月節日賞$8000,應該有得拎$200惠康coupon

HSBC你要爭氣啲
想問下話入40個即批 係咪入係儲蓄戶口就可以
我即時收到sms
係,我係登入左e banking 入面申請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞