估唔到hsbc visa signature都變埋公廁卡 (2)

1001 回覆
9 Like 21 Dislike
係咁叫我補交稅單可能因為係自僱人士
懷疑啲職員根本無乜點睇證明文件
我填0
以我計算 佢係咪出少左?
想問多個巴打意見

例如hsbc戶口立立雜雜野 股票現金mpf 有20萬資產
係咪再入多20萬就fullfill佢40萬資產申請既資格
申請左幾耐批
馬上
hsbc批卡是是但但 想申請既巴打就要睇
我就無hsbc户口 資產放恆生 年薪都過
淨係交左員工合約同一個月糧單
6月中上網申請
中途打過黎叫我補住址證明
上星期見仲未有消息打上cs
個cs小姐話前幾日已經reject 因為tu差
咁我就由佢 反正連登話公廁卡而我想要食牛角buffet 7折先申請
唔好負皮住
去到翌日 我屎忽痕再打上cs 叫佢寄reject letter
等我免費睇下tu有幾差都好
點知今次個小姐話係綜合評級未達 並唔係tu
小姐主重話幫我再申請
我話不了 我要封信去check tu得la
點知第2日就收到email 話批

最後大家估下我有無reject letter 免費check tu
卡我已經收到 reject letter 未
應該都要打上cs再問做乜9
上個月去HSBC 開戶, ATM 卡一個星期有, 信用卡佢話耐少少, 張白金卡等左成個月都唔見張卡黎.
咁就打上去advance 專線問, 點知原來成個hotline outsource 左出去, 成班都係廣州既, 講野唔正又唔知自己做緊咩, 問非所答.
問佢批卡status 淨係答我pending, 要我補交文件, 補返D 咩身份證, 住址證明.
屌佢老母, 我又唔係walk-in 客, 現有advance 用戶都要補交...仲要上個月先開個HSBC 戶口. 都唔知做乜鳩, 又叫我落分行問, 成班都弱智既
premier 無 lounge 入 cls
outsource番大灣區 屌你咩hsbc
想問下係咪姐係由申請到批卡用左一個月到?

我advance張卡俾佢地reject左
好弱智
最近仲問我要唔要返
我話有vs要個張黎做咩
見到年費要$2000
想問下係咪第一年已經要比年費?

研究一下啲獎賞錢點玩先
我媽無做野都批左張一百二十萬額比佢
前HSBC STAFF表示
好多文件野 都返曬大陸做
重有你落分行佢地都係叫你打hotline
除非你係大客 有客戶經理幫你用internal email屌佢地 叫佢地快d搞
年薪 資產都夠
但係得六萬額
想問我前排過哂d 錢過hsbc 轉埋premier 我可唔可以申請埋vs 利申 資產夠 入息應該唔夠
得啦資產
佢地都要跑卡
資產夠年薪唔夠 都有60,000 即係我tu都冇乜事
share
係咪多數入夠資產即批,唔洗等過去三個月平均「全面理財總值」更新?
本身用開支銀,心急想快啲轉會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞