[日/台版] 天華百劍斬 -19- 開服2周年送49抽+UR角一隻 月尾裡絢爛all in[影]水心子

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
絢爛祭真係開得太短 再過多19個鐘就冇得抽
好彩雅絲及早發現到 遲少少已經冇咗
我直頭無抽到all in 影水心,我見你話每個月都有
影水心好似唔係絢爛
唔係,但我見佢限所以無抽絢爛
裡絢爛 現時未有復刻
之前抽乜都冇,今次回鍋後運氣幾好,即刻有心機玩
我覺得雖然唔中影水心但我心情無特別影響
起碼有其他實用Ur角同裝,都好開心
淨係開頭玩課過一次咩都唔中
依家一年未夠已經六隻限
好彩你開個標題好 比我睇到入返黎玩
錫晒你
用下你隻津田媽子先
水心+老媽子
我玩咗無耐已經有課金,到噚日先中第一把五劍
反而影打抽親都中
好彩你經過門口識得返屋企
不過麵麵醬唔知去咗邊 早幾日仲話allin水心子
冰羽隻牛王好x正!!!
好靚呀痴線
我早排偷mon post仲見佢係度架喎
相反差啲唔認得你如果唔係你開post既話
日服多好多野玩真係早知入日服
on99先去台伏
幾時偷mon post 改咗個名啫 個post長期得我一個 應該化咗灰都認到
好似早幾個post睇下你地呀嘛
宜家都好多巴打陪你 唔洗驚驚

相反我宜家勁驚唔夠體水仲要刷水心果個活動
想換佢把武
開頭諗住有中文又同日服差唔多 但冇奈遊戲同營運方式迎合唔到港台玩家口味 冇pvp又冇協力 日服都係要靠玩家有愛先捱過頭一年 台版要生存一開始應該要整個pvp rank俾玩家互劈 劈到爆哂衫先有得做

不過要不是開台服 你地亦唔會被引到入黎 而且有時都幾enjoy睇中文版劇情
只係好多時刷完活動 已經消磨哂精神時間冇心機睇 而家bili有好心人upload中文劇情 唔玩齋睇咁幾舒服
台服所有遊戲都伏嫁
真係如果唔係我有三隻五劍我應該仲早啲棄左
宜家仲要未出協力 但極開花就一路出
有屁用咩起碼一周年先出 都唔知佢仲捱唔捱到
我見台服都好多人棄左 大佬果啲都冇咩點上

好彩有你 如果唔係水心子我都唔會入返黎
宜家個感覺又好似返返去台服一開始玩咁
有返熱情
真係連垃圾都不如
佢地唔係誠心搞好而係短期賣買死証黎
你睇我以前隻game一開個acc無左我2年後反黎又一條好漢
所以都無咩可能話唔中而影響心情,最差既都試過(當年我舊號手甲滿突幾個孤面係無靚角
巴打你之前台服咩名?
我之前都洗左算多錢不堪回首
其實你消失前我已經feel到要諗計去拉你地玩日服 不過當時你地多限而且又苦心經營咁耐 另一方面又唔想太早判台服死刑 所以最後都冇出聲 跟住你就唔見咗人了
睇左咁多個post
日服真係好有心 每個月送衫/活動
啲角有新有舊
舊既都整到好靚
至少我最近睇到係明石 變埋UR角免費任拎 雖然之前都係
但官方勁有心整到好靚真係好抵讚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞