[日/台版] 天華百劍斬 -19- 開服2周年送49抽+UR角一隻 月尾裡絢爛all in[影]水心子

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
見金光好開心

屌你m字腳

再抽

唔係要你呀
2250石all in。 當然唔中限定
真係好撚想棄驚
我明
大老你叫我用奈葉加獅子王
係奈葉出完技再獅子王特技加大招咁樣組合?
好彩中左安慰獎狐面
總之all in絢爛祭既策略係正確到不得了 但中唔中到大奬始終睇運
如果你keep到只抽大絢爛 啲裝同人隨時間係累積得最快 你只係玩咗幾星期都成堆人
仲未中過,垃圾玉簪就中幾支
我頭先個度all in 晒落抽水心子既副產物黎
不過望轉頭講我覺得奈葉用落ok所以無抽大絢爛(鍾意個隻珠你地話廢)
咁我又無特別愛角,下次我都未必有石了頭先4千石應該1x抽掛
唔係 奈葉應該係清雜魚type
打王(最大隻嗰啲 唔係之前嗰啲大隻佬) 最好用另一隻 強擊型算係新手打王恩物 當然其實計強度突滿sr再極開花勁好多 sr魂又任抽
同埋我見自己好小角(我d石正式黎講係第一次用)首抽到宜家
見無角抽影水心唔中都搏下中其他角,今次多左角應該會好玩左
3000石 in 已 all 唔中
8 ur 角 2隻新
安慰獎 突滿咗千子
仲未見到影水心UR都未見到隻
啊咁我明啦奈葉應該係清雜魚,獅子王/強擊個幾隻就挑最後大老
明晒了
屌唔緊要啦下次再黎
啲石好快回返 我allin過三次幾千石爆死完而家咪又有幾千石
我係驚到時清晒主線無機會再送石,但見佢活動幾多
洗乜驚冇石,個個月都有活動送石
另外每隻人升到49親密度有28粒石,10個都280
你仲有大把主線石呢
主線唔係咁易清得晒
我都係打到外傳停左
其實哩種唔覺唔覺突滿一隻就係慢慢累積返黎既戰力 隻game舊角都打到識飛 冇過時問題
課左pack得個吉
新果幾隻Ur有冇邊隻特別勁/有特色?(自選)隻痴女護士好似幾好j
舊果d ur大部分齊
月尾之前睇下夠唔夠討伐徽章去交換所換個極巫魂
我已經清哂主線好耐
全靠活動同派遠征 儲得唔算辛苦
換個極巫魂無問題的,奈葉bb 儲力炮幾勁
咁都叫左有機反盤
主線第三章係咪打完外傳先見到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞