[日/台版] 天華百劍斬 -19- 開服2周年送49抽+UR角一隻 月尾裡絢爛all in[影]水心子

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
希望首抽中5劍
響巴

抽佢啦
作為首抽角好好
紅色底褲
睇準大絢爛先返嚟玩下首抽
既然古賀巴咁講,咁我刷下啦
150抽
中鳥飼 4粒極魂 幾隻手甲 指環 腰帶
玩左465日
宜家手頭上得三日月係當初想要既, 仲要玩左差唔多成年先抽到
我當計埋小烏丸, 玩左232日先抽到想要既角色
仲要唔係隻隻都想抽, 加加埋埋5隻角色都唔知有冇

我都唔明點解仲可以玩到宜家
黎緊天羽唔岩心水既最多都係遲D棄
要等下年抽魔鐵炮我都真係無咁好心機

雖然岩岩見到有人9000石大爆死
裙邊黎
實際上影水心子好窮 應該冇錢買底褲
btw有無咩方法可以唔使重down 600mb?
試左幾個方法都無用
我見D人話影打三姊妹都窮到無飯開,所以好恨入御華見眾
其實都唔知幾時出
不過你次次都唔中真係sad咗啲
起碼都等埋三日月個淫濺skin先棄 捱咗咁耐都唔差在

邊度有9k大爆死
模擬器用del file 個方法我好耐以前係得 而家唔知道點
https://youtu.be/KkIVDBFBs3I
終於有正式官方介紹片
2:20 eat this shit!
4千幾石all in 影水心,真係影都無(中左原來個隻)
但都有驚喜中左黑面具,其他Ur,同裝
幫我睇下邊d角同裝練得plx

ios刷首抽真係幾耐,仲要無得用wifi
一般都係月尾新限既兩,三個月之後都出新既
等唔等到就唔講啦, 期間除左on99咁打活動儲石, 無其他角色交換黎玩
都唔知on黎做乜

三日月skin到時係咪出都未知
同埋我對呢隻game既skin麻麻地, 活動送果D淨係得live 2d, sd又無, 爆衫又無, 除返佢出隻新角色係泳裝

係kekeke見人貼出黎, 來源係邊就唔知
淘寶果個$140 6千石?
裝除咗耳環 面具唔合 其他都合哂佢
助廣 獅子王 小狐丸都正
不過最好用都係奈葉 可以用埋獅子王打boss 隻野放laser好正
係咁上下 之前有人買120 5800石
咁啱 eat this! shoot!
架妹口音變咗講粗口
原版隻水唔勁?見你提都唔提sad
唔該大老先
影媽係之前活動個獄猿島鬥技場既常客黎
影水心子打怪賺左架車點會算窮,雖然最後尾壞咗
9k沉船應該係百度 https://tieba.baidu.com/p/6116436306
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞