[日/台版] 天華百劍斬 -19- 開服2周年送49抽+UR角一隻 月尾裡絢爛all in[影]水心子

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
SR裝留,突滿都有用處,倉庫開位早開早享受
咁又係不過個機率睇落都係難抽
活動優先解黃金討伐 解完有10個勳章 即刻換咗今個月粒極魂先
然後解影水心子拎裝 其他可以慢慢黎
活動換哂裝技角色先 然後禮物/水滴 跟住先換剩低既野
禮物送嗰個系列既野都係升2倍
技能用活動招兔仔應該最好 交換所招電同火球都好用
抽技就用八重 幾千影斬 Sr震擊可以留 其餘都冇咩用
裝主要用攻裝同狐面 太易死就加件血裝
想問下影水心子個活動除左裝仲有咩要換?
佢交換所果度無分活動睇到我好亂哩個活動係咪剩係換到裝同禮物
頭先望一望,依隻Game課金唔係一般貴,係好撚貴
左下角banner向右掃一下
禮物新手最好換埋 因為親密45放到5件裝勁好多
我無預會課所以刷咗隻影水心起手,之後儲石all in大爛up
唔該
佛心game黎 唔使課夠歐就得
百零蚊試下抽左先啦,如果真係太非可以再買過個雙限定帳起手
收到
雪菜巴我覺得你可以開始諗定下個 post 置頂新手教學點執
所以佢送好多石
如果課金唔貴啲 啲女唔係咁難抽 我諗佢已經執左
影水心子好好玩
又唔算好貴嘅,1 pack 30幾抽,好多game都差不多;只不過佢10抽嘅感覺好似其他game2、3抽咁啫
係咪用石開晒倉位先抽野成日入信箱拎野都有啲煩
開盡有400位
唔啦 嘥心機 會睇既人太少
貼多幾幅J圖仲實際
開盡400佢啦,開位黎講呢隻game 算好平,抽幾下單抽都無左,早開早享受
你 copy 返你呢個 post D留言已經夠做啦
5石開10個位
我試下可唔可超簡短咁講下 唔想太多文字
重點係護士其他我當睇唔到
我當時刷奈葉就係想要埋護士所以刷左幾日
同屬性係咪練一隻先就得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞