[日/台版] 天華百劍斬 -19- 開服2周年送49抽+UR角一隻 月尾裡絢爛all in[影]水心子

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
全部人極開花左上角第一格都係同屬性刀裝攻擊力倍率up 不過每個人倍率都唔同

一般黎講天生劍技高既 倍率都低
eg 風鎮切186劍技 攻裝倍率得1.65
小烏丸122劍技 倍率得1.75
哩類型既角色攻值升唔高 所以俾狐面 耳環哩啲加劍技既裝備佢地用 提升爆率爆傷

相反劍技低既極開花攻裝倍率加承會較高 最極端例子係袴版水心子 倍率有4 一件900攻既手甲會變到加3600 5件加起黎攻擊值可以上到近2萬 就算唔crit都可以好高傷害
下次天羽再all in
開始進入懷疑人生同懷疑機率既階段
好複雜
咁你呢d資料係邊度睇反黎?劍技 倍率
起碼我知道佢點樣我先可以配合,唔該你先

好易
望住個表 高倍率5攻裝 低倍率3狐面加耳環
https://www.mirrativ.com/live/R8FemBQLwEBwRIo8RMN0jQ
又到睇人爆死最開心既環節
今次有4500石+3000金
7個R,3個SR,啲機率假架
哩隻game我真係課唔落,啲垃圾機率,抽左差唔多20個ac都唔中pick up
[誠]和泉192劍技,2倍加乘
pick up係低 但ur角機率算高
而且課少少唔見得有大分別 係有次出一單保一隻限嗰陣先抵課

新手想問下除左影打仲有邊兩隻可以練?
打左幾個月
終於第一次中pickup
百合 今劍 水神以外都可以練
資源集中升好隻影刷活動
咩終於第一次
之前嗰啲五劍唔計
中鬼丸嗰陣pickup緊三明同丙子
難過中pickup都俾我中到
我先排課過極巫魂
本身隻game 入面睇唔到?
咁個表無呢名點搞?
哩啲ok啦 粒魂對新手黎講仲有用過抽中new ur
班油王抽限先恐怖 冇保底隨時過十單先中 所以之前有巴打想課多單抽限我都提佢地 其實冇咩幫助
隱藏數值黎
應該有人update咗新表 但我冇save到
我入反game 睇睇唔到,真係要對反名先得sad
所以你建議我升住獅子王先?小孤丸唔知點解望落好難用
我依家好需要極巫魂,隻影水心子有排都上唔到場
一號參賽者陣亡

100抽唔撚中
屌 仲難抽過FGO
金就多 但係唔撚中
隻水心子 仲要係課召集書換
你有好多角要升?唔知點解我覺得你地老手多到可以唔洗打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞