信用卡討論區(69) 搵食MGM過主

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
硬係覺得佢成日呃鳩我Cash Dollars
申請i-tia/vs 時, 官網已可以强行加張CUP
屌快餐10%要最低消費1000
仆街東亞食屎啦
每250先1蚊, 唔夠就會被佢round down咗
唔係200咩
enjoy 卡 200
其他 250
enjoy卡除咗特約商戶會諗下用佢之外
諗唔到有咩情況會用佢
其實我唔係好明
零售(新增超市)

咁以前超市唔計零售?
SCSC 收1% cross border fee

就算食25蚊m記餐都要食40餐都食到糖尿
用返icard算

不過71之後就唔知
之前果排登記左
https://www.hangseng.com/zh-hk/personal/cards/3x-cash-dollars-offer/
網上交易5000以上有2.4%,佢無寫單一簽,但係我TOTAL買夠5000,
佢都做唔到2.4% 都仲係0.4%,好似比佢呃咁。

之前FORTRSS又話買5000以上電話登記送300,佢最後又係送唔足。
以前超市唔計東亞日
本推廣之優惠將於每個雙數月份之最後一日結算,額外之Cash Dollars回贈將於每次結算後之兩個月內自動存入合資格客戶之相關信用卡戶口內。
抵你比人呃
i鈦綁落支付寶用黎淘寶係咪都討網上?
開i鈦定VS抵D?
問之前睇一睇條款及細則、爬下文先好喎
香港航空嗰張中銀卡係咪做8達通自動增值都有分
唔知你呢個咩傳說嚟ae一向唔會強制次次都要交證明,尤其如果係舊客
佢會有時抽樣要人交證明,同用唔用link無關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞