信用卡討論區(69) 搵食MGM過主

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
包, 得以下呢 d 唔包

*不適用於已登記 BEA 飛行里數獎賞之 World Mastercard 卡、Flyer World Mastercard 卡及公司卡
點知個班淨係識偷偷地留下負皮暗爽既人諗咩
分分鐘佢地就係果d一味只係問問問,連t&c都唔睇既人,睇唔明人地傾緊咩咪負皮囉

BEA VS 要簽$2000其他反而$1000唔係越專貴越優惠大 咁回頭草應該申請邊張好

但90000免年費爸打門點拆
東亞改玩法後
即係任何日子消費,每月上限200
飲食 bea.vs> hsbc vs
海外 bea 銀聯 > all other card?
咁你要簽得多,啲專貴優惠先比返你
再加上VS根本不再尊貴
想問o下Android撚係咪無得打指模Login 東亞App
好似開番張i軑直接攞現金回贈好過要埋啲垃圾獎分
hsbc vs 係無promo個時 直接變垃圾 有無補充
今晚開東亞vs
匯豐有1RC當2蚊洗
我想問學生用DBS Black World兌Asia miles個匯率係咪唔同
我係Omni入面睇係DBS$48=1000哩 禁到入去兌換佢就話$100=1000哩
東亞 25000 分可以換 100 蚊現金回贈
compass Visa 嚟㗎喎
你應該係有compass visa
Cv: C$100->1000里
Black: DBS$48 ->1000里
換個陣係上面揀番啱卡,或者係app設定揀番black做預設卡
暫時應該係咁
改一改啲字體可以拎嚟貼堂👍
張學生卡竟然咁樣返生
本地海外各max cap $4,546
快餐max cap $1,786
本地(已爆快餐)max cap $2,760
差一日

咁樣係咪姐係已經轉左做Black
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞