[I/A] Marvel Future Fight [40] 終局之戰之 4週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
想問係咪所有p卡以外既卡都可以打翻黎 想開卡片收藏但有d卡凈係話商店出
有d非p卡要抽箱或者lab個purchase有時會出現
其實無話邊隻上T2 好啲 係睇你想用佢黎作咩用途
如果新手主要都係集中shadowland 既會建議升多啲唔同既六星好過你上T2 主要係多啲反派
例如過到單層影域既而你未刷既有
wasp(半工具人,亦可solo, farm dimension rift)
sandman (反派,special mission)
主要將你啲六星加強打到shadowland 15層先 見你都夠六星玩

如果真係要T2就
小美(唔清楚你新手係咪送T2)
coulson
wasp
shuri(新手30日揀(?))

月卡就唔清楚 無課過 小弟建議開曬角先(?)睇下其他師兄教路
睇第一版做下功課 或睇857樓reddit 個po 有咩個角有既你無可以參考下 係近期最有用既角色
好 好 我研究下
舊年第2波好似5月尾定6月頭
1個月時間儲石等cm&thor uni
同埋iron man & gg t3 好似都係第2波先有
即係可能有角開T3,我估bw/clint/hulk
呢期玩返 暫時一隻t3都未有
第1隻應該揀邊隻?利申冇cm制服
主要想用黎打wb
開機堡一般要15秒打死快銀我做唔到
啱啱睇完
用卷?
你用到就真係快啲用好啲
終於睇左A4

劇透注意
點解既 依家買左一日刷20場仲打算唔用tim
差dp任 未解哂
你指用卷嚟做咩?
有冇人會課月卡熱血?
邊個Group?
不過CA新衫高傷咗好多, 我啲盟友用CA打ABX啲分仲高過范生
唔該晒

咁我以開角為主先
唔記得但我cap左圖

好撚串
條友都只係話覺得分別唔大
跟住一黎就問係咪食左屎
哦, HK果個勁低質, 我多數睇台仔果個...
我記得hk果個group有條友勁on9,乜都唔滿意
我有CLICK過入去睇條友
似係果D知少少懶醒果種細路...
咩名我兩個都GP都無咩留意...
你平時仲串過佢啦

不過我自己用ca打boss
招4技差唔多一半T3技傷害(微儲傷)
而且硬食左招紫色圈圈都死唔去
我一D都唔串....
只係好懶
出名勤力仔....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞