[I/A] Marvel Future Fight [40] 終局之戰之 4週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
唔駛後悔啦
多件衫轉下不知幾好

利申 好多角都2+皮
狼人 Thor仲要Mythic哂
Hulk 3技唔係無視I-frame咩
啲技又高傷咗 本身又tank開
一啲都唔差喎
我都試過
第二次apple唔肯退就屌netmarble
咁就畀返石我
仲要屌第二次先肯畀返買pack送嘅晶畀我
問佢原因話點解一次refund一次唔re
點解同一件事judgement 唔同
佢話你自己睇terms and conditions,我地唔評論

屌佢老母
好耐之前都講, apple用戶特別低賤
無錯
第一次佢都係射波比apple 先

之後我嬲嬲地同apple 直接講
而家係apple 問題定netmarble 問題

Apple 直接話係netmarble

Netmarble 又話要想refund 既話 你同apple 講啦
唔關我事架 我補發架咋
仲要有運
上兩個月夾埋2萬晶抽卡得張黑豹
你老味差啲想棄驚
制服條經驗點先會升得快
有得補發我都算
咁睇黎要去屌一屌netmarble
岩,仲要洗卡夠運,我盟盟友屈機卡片,我洗左好耐都冇佢咁勁
課長
抽到呢d卡唔係問題,洗到咁靚先屈機
都要有卡比你洗
正路我覺得a4應該勁d既,pvp計,多左20%英雄傷害增加,不過新果件未升到神話,數值仲有差距,比較唔到
你都叫有1張
我13000晶半平民都無
差D刪game
之後無課過
我睇下下波更新前儲唔儲到2100晶
買thor & cm uni
無就課個78算鳩數
定係依家趁早買28先
1.要掛機,入場打auto
2.exp卷(活動拎,LAB買)
3.高V 有限次數掃蕩

最快係2
T2被動都變咗+10%技能傷....有咩理由A3仲好用啲
掃蕩好似無加
see vip 17 & up
vip 17:...
world event既獎勵最多一日拎幾多次?
掛下特殊任,epic quest好快爆exp
唔洗課金
反正都要入場拎亂入bios
我掛次元裂縫好似無升過
次元好似無 完場有寫制服EXP
仆街 商店出左黑豹所攻果張P卡
諗緊買唔買好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞