[I/A] Marvel Future Fight [40] 終局之戰之 4週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Ant man買左隊服
諗緊佢買唔買好
我覺得兩件都唔靚
有無睇REVIEW

因為特價先買
咁你個陣做乜上
一係你係背後洗定張普通loki先 有下面有能攻 攻速 忽防既  轉先你本身張普通loki
仲諗住話REVIEW講蟻人件衫麻麻.....
講番Nebula 反派變左英雄 實用已經低左好多
但幾靚
照買左
Btw, 有冇人記得上年part 2更新, part 1個堆仲有冇繼續特價
蟻人高dmg左好多
啲技連落去又順
hulk真係咁差咩?我見好似幾好抽
咁如果hulk要買就要快手決定邊套..
我想買但又心大心細
我連THANOS都未買
都唔算咩大影響本身abx都唔會用佢
今次有冇話邊件必買
浪人....
點睇都係thanos 先過浪人啦話
無升,但冇打算買
THANOS本身有返咁上下威力
就算唔買制服都打到好多野
但係鷹眼唔買制服就咩都打唔到
一買就咩都打到......
咁既話你仲覺得THANOS先過浪人
唔買打到啲乜?
wbu又唔夠大力 abx 冇佢份 tl又被大媽打到反柴
頂多打下佔領 錦標佢又係長期禁
WB點會打唔到
如果鷹眼唔買咁打到咩......
keep住玩keep住升嫁咋
點知咁岩 打到p卡 可以有機會換
張星際特攻隊 我想用 但諗唔到換走邊張
wb打咩層數先10層?20層?咁低層數大把英打到,又駛咩特別要用浪人或者thanos?
thanos 新衫我未試狂怒,載再生都打到52層死神
其他唔講 tl依家幾放心完全自動打,浪人得咩
多一隻勁就係多一隻勁......
講優先度點都係浪人先....
之前睇過片,條友既浪人60lv,19000物攻,爆傷同忽防都爆,裝四星同位素,特裝用無敵,局長 火豹 浪人,打到35層無星,算幾好表現
THANOS既衫只係將一隻本身勁既英再推上一個層次
但係鷹眼係由食物鏈底層升到上頭幾層
就算唔講呢個
一件衫將一隻底層英拉返上頭幾層已經唔撚使諗....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞