[I/A] Marvel Future Fight [40] 終局之戰之 4週年更新 歡迎新手同老手回歸

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
其實你話佢新衫型過紫薯我覺得仲合理
其實唔洗爭論,兩件都要買
利申 係無買bw、hulk
全部買曬
睇你點睇
外觀固然總要
但係我都係果個講法
THANOS本身勁唔計A3件衫佢都係由勁升到去好撚勁
但係鷹眼係由垃圾上去好撚勁
多一隻勁就係多一隻勁
之前睇過片,條友既浪人60lv,19000物攻,爆傷同忽防都爆,裝四星同位素,特裝用無敵,局長 火豹 浪人,打到35層無星,算幾好表現
就算唔講呢個
一件衫將一隻底層英拉返上頭幾層已經唔撚使諗....
其實你話佢新衫型過紫薯我覺得仲合理
睇你點睇
外觀固然
但係我都係果個講法
THANOS本身勁唔計A3件衫佢都係由勁升到去好撚勁
但係鷹眼係由垃圾上去好撚勁
多一隻勁就係多一隻勁

反而我未買THANOS.....
我而家買左浪人,NEBULA同IM....
買左thanos 個件,但硬係覺得冇a3個時咁好用,拎去tl 個時都係用返A3個件
一年既老手嚟講 我啲卡片係咪唔掂
試過
屌佢老母
兩邊係咁推卸責任
Netmarble 叫我搵appstore
Appstore 話唔關我事,錢我就唔退架啦
thanos打world boss有冇話打邊隻好啲
有能攻又有物攻咁
Hulk我都諗住買既,但因為本新果件已經神話左,買完新既又升唔切咁留番晶等part 2睇下有咩買先,反正遲d都一樣有折
我之前試過
apple 好快退番比我
Thanos點會攞黎打wb
最後點

上年8月20號塔緊地鐵買pack, 咁啱網絡差買咗收唔到貨,搵apple 退,22號已經退番
你試下嘈下apple果邊,叻媽果邊唔做嘢㗎
我都係差不多
all 35.5%
p 14.4%
E 23.9%

collection 好難搞
之前抽左788
連半平民卡都唔出
我諗呢D 都係for whales
夠用就算
好撚堅
可惜買左thanos,無石了
https://www.youtube.com/watch?v=QcsYLXAmQ40&t=375s
諗諗下其實應該買呢件先
thanos升制服勁撚貴
唔少人係話Iw個件好D
高攻其實唔算太難搞
高攻得黎高血先難
買左都有d 後悔
第一次中bug 等左兩日退左
第二次唔撚退
我見tournament d whales
HP堆到3X-4X%
仲要高攻,有錢真好
apple咁賤
Netmarble 一開始話唔關佢事
咁我同AppStore 講啦
之後AppStore 話唔關我事
咁我再同netmarble 講
Netmarble 叫我cap screen receipt , sms, 仲有AppStore reply
之後先補發

但問題係...我只係要買兩次石,而家因為有次中左bug,最後買左三次,我要refund唔要補發呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞