大家對smartone 網絡質素點睇?

477 回覆
166 Like 36 Dislike
問題係貴都穩定 最多屌佢唔夠快
好過1010 cwl 貴又load 空氣
無錢join 3 118無咁嬲
smt 問題係貴 我都有諗過join 3 118 驚伏
但118 仲想點 比你玩7.2 無限
好過load 空氣 聲稱爆300mbps
7.2驚load到炆咋
我月月用50gb以上
銅鑼灣遊行塞車途中近海外大廈,iPhone Xs Max iOS 12.2,-94 dBm Band 1,續約6GB後FUP Plan(已過6GB)
我用100gb up
其實7.2 手機好夠用
銅鑼灣遊行塞車途中近糖街,iPhone Xs Max iOS 12.2,-62 dBm Band 1+8+3 3CA 續約6GB後FUP Plan(已過6GB)
銅鑼灣近柏寧酒店 -93 dBm Band 8+7+3 3CA
最後續左274
3 ok快,但斷得好密,坐巴士打機想殺人
其實係唔係可以先join自由烏,因為冇合約可以試一排先
覺得好嘅先簽Smartone兩年plam

早上迫滿人的太子月台
保證一定收到
大專plan 仲有sale俾個promotion code我 減多50蚊(一次性)
原來大專plan
咁ok 啦
我仲以為正常成人plan
其實都唔使點試
smt sell 穩定
不過如果你想試我覺得不如你買張電話卡試
鴨記廿蚊
要搭鐵返工真係唔好揀csl
會後悔2年
續約6GB後FUP Plan(已過6GB),iPhone Xs Max iOS 12.2,灣仔道機鋪死角位 -93 dBm Band 1+8+7 3CA
當年PCCW屋企上網plan送張sim card
個plan係$296 5GB
用左一年, 但個個月都用唔爆佢5GB
因為根本慢到用唔哂

之後轉用HKBN跟smt network
以為6GB夠用啦
點知收工睇一陣youtube
兩日就幾乎爆6GB
而家個個月鍊住春裝咁限住用
係啊,地鐵上到啊,但東鐵線仲撚衰過地鐵
我諗梗差唔多完約個時hkbn會唔會俾啲special offer
屌佢老母咁即係網上續約有幾多個plan就得幾多個啦
Smart的人先會揀Smartone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞