大家對smartone 網絡質素點睇?

477 回覆
166 Like 36 Dislike
全撚部都係結界位嚟
原來而家貴左咁多
我年頭時簽只係226
smt 只可以話係一分錢一分貨, 最貴係佢, 但咁多個台計收得最好又係佢

3 就其實抵用, 盲點相對其餘兩個台都小

剩低果兩個台狗也不屌
日撚日番工都行大欖
例牌果5分鐘車程可以比隻眼休息下
依家仲要衰撚到 未入大欖元朗轉入去果條直路已經開始收唔到 真係屌佢老母
奈何每次差唔多完約就比佢水到續約 成300$月費
我屌你老母csl 1010都係垃圾廢台
到底香港電訊供應商仲有冇清泉 係0死角既
仲要都唔係話上網 連電話都傾唔撚到 大欖既訊號真係世界級
死左都唔知咩事
仲想講多野 屌你老母撞車仲要等 等又收唔到電話 好撚妻涼真係
果陣世界盃 比佢水撚到我 話有得任睇世界盃
睇撚完就打回原形
我呀哥已完約即轉smt
依樣真 但大家夾唔到期
佢一年後又續約 你叫佢咁早轉family plan佢又唔想比成800$一個月
等我完約都要兩年後 真係要肯蝕一年先夾到
除左入lift去廁所收唔到
其他都ok
不過係慢過csl
(但csl 地鐵全程load空氣)
戇撚鳩
香港得兩個台可以用?
Smartone, CSL, 中國乜乜 都係比狗用嘅
唔好聽啲sales 9up la
咁平點會同門市個啲冇分別架
女朋友用3
自己用smt
多人地方smt例牌load空氣
例如演唱會 返放工時間地鐵
反而女朋友仲load得快過我
垃圾
千祈唔好用
2019年之前用左5年smt 低速無限
雖然收得好低真係好撚慢又貴
16年尾叫我續得118+18 42mbps 3gb offer
17年尾都係得118+18 21mbps 5gb
所以一直用88+18 2mbps真無限
19年直接轉3仔 168 4.5g 真無限,大部分地方都好快,係有d室內太入未必收到
最抵玩應該係118
咁樣係佢問題
有一個tick就等於你冇問題啦
3hk過30GB同過40gb會限7.0M,可以睇https://lihkg.com/thread/916180/page/1
我上個月先用得21gb,同埋7mbps都好過以前好多,我以前用左smt 3年384kbps+2年2mbps
呢個真 除左出街去all 屎啲則邊位
其餘都收得唔錯 起碼收到
15gb 用爆左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞