[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(39)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
佢咁樣食其實真係好過刻意開口講product名或者點樣定鏡某啲代言人嘅紙板
咪係
原本諗住Rebecca返嚟實問架嘛
點知掛住鐵面陳
無八到好姊妹嘅感情
個樣甜到
認真數落其實佢都唔係幫好多人改咗花名
個紙皮其實0作用,成日俾佢嚇親
其實係
mcq花名題好快就出晒冇得玩
係2種唔同花生糖,古早味係甜近期已經甜到糖尿,所以無買,海鹽味係咸中帶甜
見到龔水食得咁開心都好想買黎試
佢地個廣告好成功 😂
佢咁樣食其實真係好過刻意開口講product名或者點樣定鏡某啲代言人嘅紙板
個紙其實0作用,成日俾佢嚇親
都唔好講其實嗰個代言人本身都幾唔受歡迎喇
仲要成日都九唔搭八咁出現
再出多佢幾次嘅話嬲嬲哋幫襯對家(奇華?)好過
阿清調走比大小姐之前
除咗415 阿清同阿龔有冇同場過
得熊家,欣欣,羊羊,阿水
仲要熊樹仁其實佢都係叫返仁哥多
輝:個打靶仔把梳搞到我無咗少少頭髮 等我下次有機會整鬼佢做光頭
點知安仔因而得到崔auntie 喜愛
成日睇睇下劇
喺新威龍廣場都會見到阿代言人個大近鏡
佢個比例仲要係大過真人
541個集真係比阿代言人嚇親
仲有念念
暫時咁多個花名我淨係識欣賞媽呢空
好似只係叫過嗰一次
每次見到個紙板都比佢嚇親 又大又真
前面演員講緊野
好似有條友喺後面昅住咁
成件事好靈異
唔知係咪因爲聽得多
至少媽呢空聽落順耳
仲好有專屬稱呼感覺
除咗水水相關嘅人,畀佢改親花名嘅人似乎都係卸鑊備用工具人
冇乜印象 講真有龔生有幾何喺marketing
真係得415嗰次有印象
其實真係得鉅記成日要show紙版、product大頭、初戀cafe出面廣告板都經常有佢份,可能真係指明要咁做
btw新po己開
[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(40)
https://lih.kg/1116153
陰功 真係唔改好過
熊家啲花名特別柒
treegun真係佢叫得多先覺得冇咁尷尬
其實一開頭改阿水花名都係當佢係卸鑊工具人
點知十年後喺接龍再續燁緣
當初改媽呢空個陣我覺得好難gag,真係講得多順耳咗

基本上佢改嘅花名我都唔多識欣賞

如果有個人改個咁嘅花名比我,我會諗 你見點吖,無野吖嘛
鉅記實俾得多廣告費
當年直情成套劇講佢喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞