[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(39)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike

唔好意思,因為離開香港幾日,雖然有追晒po,但你地話佢影響到身邊人,咁即係邊個呀?阿蟹? 佢影響到拍唔到劇嗎?
蟹蟹今日心情好正笑容好治癒
太耐無黎, 唔知發生咩事, 講緊佢地untag粉絲文? 係咪頂唔順有啲人成日幻想佢地現實係一對呀唔想再睇果啲文呀? 睇佢ig我覺得無問題喎, 買野純粹因為偶像代言先買, 係好細路女追星行為, 而家咩年代呀, 仲有見佢成屋都係唔健康既正餐和零食, 真係唔掂喎, 叫人唔好哂錢再買都係好事黎

唔知我有無睇漏野, 有怪莫怪
淨係搞到阿蟹都嬲到untag就知咩事啦
再睇埋阿蟹like嘅野
阿蟹應該嬲到如果條友繼續癲落去真係寧願冇cp
同埋佢個人行為犧牲緊成條線嘅形象
有幾多人真係可以將角色同演員完全分離
係得就唔會有咩醜聞就話要封殺啦
好心佢離開social media一陣 琴日真係痴咗成日線
前提係佢唔可以影響到身邊人,其他人無必要因為佢個人情緒起伏受牽連,成40歲人仲係發生咩事都當佢bb咁湊我做唔到

佢真係要上堂學下管理EQ,真性情唔係EQ低
唔好意思,因為離開香港幾日,雖然有追晒po,但你地話佢影響到身邊人,咁即係邊個呀?阿蟹? 佢影響到拍唔到劇嗎?
淨係搞到阿蟹都嬲到untag就知咩事啦
再睇埋阿蟹like嘅野
阿蟹應該嬲到如果條友繼續癲落去真係寧願冇cp
同埋佢個人行為犧牲緊成條線嘅形象
有幾多人真係可以將角色同演員完全分離
係得就唔會有咩醜聞就話要封殺啦
好心佢離開social media一陣 琴日真係痴咗成日線

有無覺得,呢兩集阿龔嘅過場,好勇
都響度挑tree gun機

第一次,明明姑寒唔買手袋俾阿水,仲p圖,tree gun好明顯係不屑樣
尋晚又亂嗡一通,沒收tree gun個車牌

阿龔係咪而家連響tree gun面前都要自殺? 佢唔怕得罪未來岳父大人?

啱啱先睇到食蕉連皮絲IG呢張live cap圖,K字頸鏈
岳父大人應該好易氹既
呢層又唔需要擔心
同埋難得有筍盤要二妹,tree gun點敢唔妥阿龔

有無覺得,呢兩集阿龔嘅過場,好勇
都響度挑tree gun機

第一次,明明姑寒唔買手袋俾阿水,仲p圖,tree gun好明顯係不屑樣
尋晚又亂嗡一通,沒收tree gun個車牌

阿龔係咪而家連響tree gun面前都要自殺? 佢唔怕得罪未來岳父大人?
岳父大人應該好易氹既
呢層又唔需要擔心
同埋難得有筍盤要二妹,tree gun點敢唔妥阿龔

我覺得唔係, tree gun係典型香港老人家
護短
明知有fans議論,都唔收手繼續沉浸自己負面情緒裡面,係超級唔專業,佢係公眾人物,唔係想點就點

今次睇清楚真人唔係我欣賞嘅類型,我會盡力focus角色分離演員,但我都希望佢唔好再做破壞形象嘅事摧毁劇組嘅心血同其他演員嘅努力,控制唔到情緒就開個private ig佢點發癲都無人管
K as in Konnie
琴晚嗰度應該係阿水之前同阿龔講咗要收阿爸牌,點知俾tree gun話阿龔個比喻,阿水又順勢話埋一份,之後阿龔哄咗埋去一下,少少想表達“明明係你叫我嚟幫口”咁
唔係劇中飾物呀
條鏈出現過好多次,籃球賽拍story都見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞