[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(39)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
其實真係唔明星夢一姐有咩咁正,可以攪到佢痴咗線

而家呢個情緒咁唔穩定既狀態
唔出現係會好少少既
樓上有絲講起

馬明eq真係神一般

比全港見證自己戴帽 都可以處理得咁大體

有d藝人成功真係有原因
長腳蟹雖然仔都生埋,但明顯對比番剛出道時既迷女郎,依家既蟹比起當年仲順眼,身形比後生時仲fit咗。而且睇得出佢eq好高而且為人應該幾好,如果我係張生就真係一腳踢開盤自以為好紅既爛菊花要亞蟹。而且亞蟹個人成熟,兼且當年結婚果陣男方事業冇起色的,佢都願意同甘共苦,可以話係一個好難得既好女人黎,同只睇錢既港女冇得比。
阿蟹係好正
唔貪錢。同老公捱 同埋佢真係好開朗
真人點會一齊 現階段一定冇可能啦
唔洗同其他人比較
阿蟹係超正 呢個全世界認同
但你做咩講到Stanley有得揀咁
Stanley而家可以揀嘅 係收拾好心情
同蟹解開心結 做翻好拍擋好朋友
希望佢識諗啦
現實呢,我希望個個人係可以照顧阿蟹,雖然蟹佢好tough ,但都想有人比佢靠著唔駛自己撐咁辛苦。
蟹固然係好,依個一定! 但係點解一定要咁樣攞嚟講呢?
佢地拍劇做cp係一件事,但當你咁認真咁講真人時我就想講,其實蟹係咪只係得佢一個選擇先?!點解要講到蟹要同件坑腩爭咁?你要講如果,如果我係蟹我唔會鍾意張生tim..
認真mode講真係唔好再攞佢兩個真人嚟咁講喇....
佢地今時今日咁樣,其實有部份原因都係cp粉ff真人cp太多
講演員工作態度還講工作態度
唔好評論人地選擇嘅伴侶同私生活啦
focus翻呢套劇相關嘅吧
其實又未必,親證有女人好叻,自己開公司響事業上係女強人,而另一半只係一個沙展。但係呢個男人好錫老婆,雖然物質上佢俾唔到啲咩,但經常會營造浪漫製造驚喜俾自己老婆,老婆生日個蛋糕都係自己親手造,佢哋一樣生活得好開心。其實如果個女人有本事,反而唔係要求男人有好好既事業,只係希望搵到個懂得愛自己珍惜自己既人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞