[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(39)

1001 回覆
29 Like 3 Dislike
係又讚唔係都讚呢啲係糖衣毒藥
做得好就讚,有待改善嘅地方亦要直言,咁先係理性同真正對一個人好
欣賞一個人就一定要永遠讚同佢嘅行為?
忠言逆耳,而自問冇盲撐盲反
我唔覺得同我本身欣賞佢有任何矛盾之處
之前話唔理私生活係因為有人衝出嚟柒po啲完全off topic嘅嘢,唔好攞出嚟混淆視聽
將佢成件事當笑話咁睇心情係好好多
佢有佢發脾4,睇吓蟹蟹同舊西蘭花有佢地自己飲飲食食出po, wfch?
唔知點解講佢壞左我個腦自動浮現忘了情嘅industry

將呢兩日嘅佢當成industry,就唔會因為演員出戲
咁樣睇法即時唔同咗
又或者當係504嘅失控龔
其實我覺得藝人都係人,有情緒起伏係好正常。難得有個咁真既藝人,點解只係可以分享佢既快樂,唔可以陪佢走過高山低谷。
Industry 可能係龔燁戀愛腦產物
龔燁個人主線
可能係水水講咗啲咩搞到佢亂諗所以Industry 出咗來
好sad不過好好笑
究竟點解會咁
心情好複雜係咪我都壞左
屌龔燁壞咗變戀愛腦industry 我居然想睇
前提係佢唔可以影響到身邊人,其他人無必要因為佢個人情緒起伏受牽連,成40歲人仲係發生咩事都當佢bb咁湊我做唔到

佢真係要上堂學下管理EQ,真性情唔係EQ低
我都好想睇
應該會有好多ff小劇場
好似inside out咁 好正,我想睇
雖然情況唔同,但我諗返起454嗰晚
由講冇睇初雪講到勁灰變成開心數信物
大家自娛能力同自我修復能力真係好強
可能會見到376回水嗰個滄桑look
最近龔水行cls路線 咁啱熱戀期情侶多幻想 仲可以當埋愛情考驗
ff小劇場可能好似George 嗰啲咁
一片黑俾人打沉嗰種
好好笑
好期待industry重見天日
編劇快啲召喚industry出黎
冇辦法industry太有喜感
你咁講我仲更加停唔到到底點解會咁係咪集體hand機
我諗起股市
跌到落谷底就會反彈
我諗大家都已經壞哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞