[CaRry到咁柒點x得!] 巴塞隆拿球迷討論區 (295)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
揾ajax 個教練黎教就好
做手術未
唔做就係咁重覆
佢下季都唔洗旨意爭正選
到底巴買唔買倒de ligt
今季佢好似冇乜踢過
希望買到啦
躝吧
點會
比我地班489屌到心都傷埋
UTT真係蟹能晒 人工又貴 又傷賣唔出
睇親都係叻仔同主席
賣唔出了
又養多件高薪文員
華美子都有d印象
做乜撚嘢呀又
世盃又唔見你unable to train
卡卡二世
我好記得佢好返出黎華dee比佢正選賀一賀佢之後又傷返
普巴條能樣成日藍天斬波 仲有無人吹奏佢
靚條毛
純粹放大搵到個美斯
我去左Girona
拿拿林放比祖啦
我蝦腸牙ching
Barça have already reached an agreement with Ajax regarding Matthijs de Ligt, and as his future seems to be in Barcelona, Barça need to agree with his agent, Mino Raiola. [Gianluca Di Marzio]
古天奴疑似鬧巴塞迷:X你!
【Now Sports/體育】菲臘比古天奴在周二歐聯轟入靚波,一吐今季於巴塞隆拿的烏氣,有指他建功後向自家球迷高呼「X你」。

自從菲臘比古天奴(Philippe Coutinho)在去年1月以1.40億歐元從利物浦加盟巴塞隆拿,一直未能踢回於英超的高水準表現,備受球迷批評。他於歐聯8強次回合對曼聯,終於踢出身價,更射入世界波,湊成3:0大勝。

古天奴慶祝這個入球時,面對自家巴塞球迷,用手指塞住耳朵,似乎暗示聽不到他們的批評聲音。西班牙傳媒《Diario Sport》更找來讀唇專家,指這名巴西國腳當時說出「Vai a tomar no cu」,是葡萄牙文的「X你」。

隊友防中布斯基斯對於古天奴的動作表示:「我看不到有任何不妥。他只是以憤怒、欲望去慶祝,在那些批評之後,這記入球對他十分重要,他根本是一名世界級球員。」

wow左未?
UTT 真係好仆街 暪傷之後高薪續約 手術又唔做 傷完又傷
本身之前仲對佢好大期望 碧基接班人 依家真係爛啦 有水魚肯接貨就好賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞