[CaRry到咁柒點x得!] 巴塞隆拿球迷討論區 (295)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
下年中場點出
Arthur 教授 de Jong ?
我今日去第度行下
講一講返尋晚嘅事

我早一個鐘入去
張飛就喺香港嗰陣捕實官網買嘅
坐下層角球旗嗰邊

同行老表無連位坐 坐得前我幾行
我隔離係個陀地加泰佬 英文唔曉法文唔曉
但同我慶祝得好開心 可能因為我識唱會歌

一開波頭幾十秒就中楣嚇撚死
但達史特根開龍門球真係好快手
頭十幾分鐘好似都無射過波 但一站穩左就比我睇神蹟

我再講一次
三位一體就係上帝耶穌美斯
足球來講佢就係神一樣
ball control真係高人一等 近距離望佢啲假身真係次次都拎得開個位 比腳波又唔知點解會穿到
一入波全場Messi! Messi!
倒掛唔入嗰下都要拜佢

入第三球之後嗰段係咁撚狗氣氛又係好熱烈
另外古天奴表現都好好 Arthur又係轉幾個圈撚狗就全場鼓掌 係我老友蘇九比較渣

另外就係下半場有一下無事無幹全場歡呼
因為部大電視出左juventus 1-2 Ajax
隔離個阿叔就猛咁Ajax!

濕碎野就係嗰度賣啲小食好難食
個包乾又硬

同埋能夠睇到獌狗仆街真歡喜
拉影蔔
推返美斯上最前
180分鐘ar…
有冇多圖睇
試次我去巴塞差d俾人偷野
萬事小心
好葡萄下年要去見美斯
有得見好見啦
好快就無機會見佢踢波
要啊想睇美斯BB撚鳩賤種
有無人覺得van de beek其實都好正,成個後生版拉傑迪咁
"I do not know if this is the best match of our lives but it went well," De Jong told RMC Sport. "In Madrid it was harder because we lost in the first leg.

個標題同美斯張相
我一陣去
ESPN 突發:據阿積士內部的消息人士透露,迪列治轉會巴塞的交易已經以€8,000萬歐元成交。
又諗起篇fake new
網上見到
唔好打丁住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞