[CaRry到咁柒點x得!] 巴塞隆拿球迷討論區 (295)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
事實來
又提返09年做乜事實上第二回合係有得益,你要講就講點解從來冇人講第一回合,認真判嘅話巴一早贏咗第一回合,連波力克都紅埋根本唔會出現第二回合追球證個單嘢。

仲有啲人好撚鍾意拎國米嚟講,都on 9 大米越位入波唔講,影帝真係俾人打到喎其實係做戲做得誇張但犯規係事實
留意到清都叫好多春同走好多數
出面啲人痴咗線 一入4強又開始地球聯合軍
唔知呢個時侯走去引戰做乜仲要錯哂重點抽下tapin 朗用返朗迷啲回力標咪好,又要主動講。無咁好心機去公海駁
反利點都多過反巴呱。
英超好多都反利啦
我覺得
Messi 同 Zidane 呢類技術優雅型球員
如果私生活檢點,操練認真嘅話
打到三十四,三十五都應該仲有貨賣
反而我自己係跌晒眼鏡
C Ronaldo 呢啲好靠奔走,加速,變速,頻密步頻嘅球員
去到佢呢個年紀都仲未大傷,兼且體能狀態都仲係好好
不過我覺得身體始終有其極限
我諗隨時呢一兩年可能都會有明顯嘅下滑
朗啲紀律其實都真係佩服
我記得細個睇波啲人話30歲都已經要走去二級聯賽,而家美31 朗35都仲係世一二
呢句真
反利真係多到痴線
希望哥狗爭氣啲贏返聯賽,唔好俾利有機會
朗冇35呀 33啫
不過而家啲科技醫療
真係將成班運動員生涯延長哂
其實利都比咗幾個勁人巴
冇乜特別要反嘅感覺
都要球員紀律好既
捻返起今季利黑哨黑的好
搞到要出返勝利十一人爭雙冠
如果唔黑嘅話就保前四博歐聯
好撚興奮呀我
唔係不嬲係班英奴互反咩
狗咬狗
你仆街啦!邊個funson嚟
牙朗我預佢再多兩年應該都無問題
之後都37,真係唔知佢仲行唔行到落去
按依家情況睇,如果留係祖狗多年,佢最後會係同轟炸機差不多生涯記錄咁退役
但牙朗應該可以穩陣做到史上第二多國家隊入球,而且未來十年應該都無人過到

Messi反而比牙朗更大機會出現大傷
唔考慮大傷的話,Messi 9成係巴塞踢到退役
一年30球呢個水準可以賣多一兩年,之後應該會跌

不過就算一年得翻十幾球,同普通球員比其實仲係可以接受,呢個狀態估計唔到會持續幾耐先真正退休
咁樣推算,生涯記錄最後應該同比利/羅馬里奧差不多
國家隊總入球,唔自己退隊的話,應該有個史上頭十,再想上就真係要自己爭氣,𡯁其係今年美洲盃

Messi都睇左差不多十年,我覺得佢真係毒撚格,咁既格做隊長都屌唔掂隊波,第日應該無咩可能做到個好既領隊屌得掂班細佬。 以佢對足球既理解其實係有能力去做一個好領隊,可惜性格累事。
不過佢毒還毒,我覺得佢心中係有一團火。起碼會努力撐到2022,到時候再世盃失意多次,就唔知仲有無貨賣了。
屌我錯,比上面個35 fake 左,牙朗兩年後都未到37
sorry 記錯
頂,原來賓斯馬今季三線入波多過曬阿蘇同C朗
laporte同舊年utt比邊個柒啲
琴晚柏度幾勁
1入球1助攻1球搞到人地擺老烏
回晒塘啦
廢幾場先勁一場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞