[CaRry到咁柒點x得!] 巴塞隆拿球迷討論區 (295)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
勇佢老母猛咩 真人笠水狗嚟
公海又大戰
講到口都臭都仲未loop完
Btw唔好再讚主席啦
不能讚呀
呢啲嘢不嬲都無日無之㗎啦 大家都係為啖氣
鳩比你真係做多左啦
乜撚冠軍都未拎就post講北京電視機真係等俾人圍插
仲要你個post圖又無GIF又無得一大段文字

而家歐聯決賽都未入,抽下等餵王咪算
呢個時候...做多左
算啦仲講乜北京電視機
已經成左刻板印象點講都反轉唔到
其實係,而且事實果場次回合我地係有得益
只係慘在首回合無人記得
意假廢撚到
根本到今日仲提北京電視機既好多都唔係軌
大部份都係反疤同賤種蝗
真正嘅廢係好似安76呢啲
輸左都廢事抽佢水
我可以證實
對皇蘇出左名單未
想睇多次美斯
呢場應該有美帝ga la
算啦 我地用實力收佢地皮
你咪又係
啲on9係咁 自己撐果隊垃圾輸俾巴就永遠話人黑
唔知messi 仲可以top fit幾多年

如果可以keep多兩年,生涯總入波應該會係歷史前5
,拍得住/過埋 比利同羅馬里奧
應該過硬轟炸機同Puskás

唔知有咩好爭,messi係數據上的確係爭緊史上最top

CR7我唔知佢可以踢到幾時,離開左真馬的確係少左好多波入。不過佢體能好,如果可以keep住踢多五年,最後成就應該同messi差不多
Barça are finalizing a deal for Matthijs de Ligt. The club are in regular contact with his agent, Mino Raiola. [beIN SPORTS USA]

可以除得褲?
無官宣唔j住
廢事冷親碌鳩
係, 上次有手足改埋圖 我信左
比班FD子笑足我幾日
Seven or eight Manchester City players are set to request to leave the club this summer. Individuals include Gabriel Jesus and Leroy Sané.

[@JLSanchez78 via @elchiringuitotv]

耶穌今季是咪好廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞