[CaRry到咁柒點x得!] 巴塞隆拿球迷討論區 (295)

1001 回覆
15 Like 9 Dislike
其實講真上年唔係利撚個龍門垃圾到咁,同蝗都係55波
仲有isis比拉莫斯啪斷手tim
從來都唔覺得蝗三連冠個期有乜撚野特別勁
終極-6+關鍵波黑哨
馬體個兩次好慘
沙維:de ligt是巴塞最後一塊拼圖
沙維:阿積士在禁錮de ligt
美斯:de ligt已想好怎樣在魯營慶祝他入球了
歷史學家權威學者deerhunter👴:de ligt的袓先是加泰羅尼亞人
de jong:de ligt之前已向我透露想加盟巴塞
施尼臣 : de ligt告訴我他在睡覺時也穿著巴塞的球衣
沙維警告阿積士:你們還有半年時間尋找de ligt的替補
碧基說de ligt的心一早已在巴塞隆拿,促阿積士放人
拉傑迪表示de ligt更嚮往在巴塞隆拿生活
中轉英:我已急不及待與de ligt合作
布斯基斯:de ligt的夢想是代表巴塞羅拿出賽
蘇亞雷斯:de ligt只想加盟巴塞踢球
達史特根:de ligt向我說他找不到理由向巴塞說不!
恩尼思達:阿積士強行留住de ligt是殘忍的
佩奧爾警告阿積士:de ligt是屬於巴塞隆拿
佐迪艾巴認為de ligt無可能繼續停留在低水平聯賽比賽
烏迪迪坦言,不怕de ligt來到後位置受動搖
聯賽廢巴少少 但歐聯穩定過巴多多聲 巴歐聯作客果種廢唔講得少
而佢地都缺少左個可以隨時改變戰果既人

Karius
但疤塞打鍠根本贏多輸少
就算佢無態 就咁棟喺度 其他人上力都夠
仆街,個陣抽籤以為呢邊正d,可以避到鏝,點知原來係對熱
對利出古定nigga好
夏天會唔會買delete?
唔好玩, 靠其他死得
反而諗緊戰術上應該點調整去對痢
高橋陽一:我已想好大空翼與de ligt一起踢球的情境了

最重要呢句冇撚左
關我鳩事
本身係借 依家買斷咗姐
唔買斷點賣
卡膠真係球壇笑匠黎
jovic 都志不在巴 之前已經拒絕左巴塞 唔洗諗了
一場柒兩次已經好難 佢一場柒3次
其實仲有無咁多錢包埋de ligt
佢都唔平架喎,仲要依家咁撚紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞