[NBA][playoff 一輪遊] [Defrozen 與油雞] 2018-2019 魚腩刺球迷專區 (41)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
真 戰國蘭斯玩左幾年我而家仲玩緊
太多野可以玩
仲要代代唔同玩法
alicesoft cls
無玩過, 但記得蘭斯有個女忍好撚正
咁多季蘭女郎黎講佢算同主角玩得最夾個個
不過佢死撚左
死撚左呀
戰國嗰集可以用嚟試水,個故仔又獨立,又襟玩。你淨係要知道主角係變態佬同佢有個小姓奴就開得波
有冇seed
google 有,不過舊登啲seed唔知仲用唔用到。漢化好似得殘體版,仲要喺百度盤,要唔要就見仁見智
懶得玩
遊戲性玩戰蘭 劇情玩rance quest
Derrick處在一個很嚴峻的位置,開季時他並沒有被期待成為先發控衛,他過去的背景也不完全是一位控衛。

可以肯定的是,他這個球季的成長速度就像搭上火箭一般進步飛快。

對於控衛而言,盡本分、不要做能力以外的事就夠了,我也不希望他去想這些。那是他未來要面對的課題,他現在還沒做好當Tony Parker的準備。

-- Gregg Popovich談Derrick White的養成

Source:
https://www.expressnews.com/sports/spurs/article/For-Spurs-Nuggets-point-guard-school-in-session-13775300.php

白仔地位係tp9
Derrick處在一個很嚴峻的位置,開季時他並沒有被期待成為先發控衛,他過去的背景也不完全是一位控衛。

可以肯定的是,他這個球季的成長速度就像搭上火箭一般進步飛快。

對於控衛而言,盡本分、不要做能力以外的事就夠了,我也不希望他去想這些。那是他未來要面對的課題,他現在還沒做好當Tony Parker的準備。

-- Gregg Popovich談Derrick White的養成

Source:
https://www.expressnews.com/sports/spurs/article/For-Spurs-Nuggets-point-guard-school-in-session-13775300.php
未做好即係將來會係
廢話少講,佢有冇解釋點解毛巾意粉要同時落場畀人撚?白仔得38分鐘都冇打夠?
有防嘅tp
GM2 由佢啦,而家要專心打GM3
未有做tp9嘅準備
準備好個陣應該勁過tp添啦
好高興聽到波波用tp黎比我白帝
即係有大約
一諗到會見到佢長期係著馬刺波衫我就要去了
對於控衛而言,盡本分、不要做能力以外的事就夠了,我也不希望他去想這些

我覺得依段有d 意思
老老77 pop你放膽俾佢打啦
可能私底下同波波講點解唔比佢上耐d
唔理game2即係game3可以繼續出放題陣幫幫麥樂雞外圍射手搵手感?
係,因為波波話事
綠仔我明你嬲乜,我地都嬲緊,不過真係無咩做到
唯有繼續睇落去
對於控衛而言,盡本分、不要做能力以外的事就夠了
應該係叫白帝控制個犯 扑唔到人唔好格硬黎做成犯規
冇嗰啲block輸咗幾場
係就好,一有大約即買佢波衫
本身上季已經想印佢名,今季又係,但又驚佢變第二個啞仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞