水晶撚入黎 (4)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
我自己覺得水晶只係輔助工具, 最後成唔成功都係靠自己
不如諗下點解會分手, 一齊返之後係咪導致分手既問題會解決到,定只係原地踏步
你係呢段感情入面學到d咩, 有咩要改進, 令到自己係下一段感情表現得更好
其實我都識水晶,佢會識得睇,感覺下條水晶能量夠唔夠,佢都話係輔助,唔可以太著重。
跟住我問佢有咩方法可以淨化,佢話我錯哂之後就無覆我了。
我諗我應該錯左方向。
佢係指ex?
如果你指放水晶係手心, 之後感受能量既話我呀媽都感受到
如果你指水晶治療就係另一樣野黎
我知道好痴線, 但我會當水晶係有生命/係我朋友, 得閒會欣賞下佢又會讚佢靚 返到屋企就放上晶簇比佢休息
好詳細 唔該絲打
係呀,ex,佢識感受水晶能量,會知道水晶攰唔攰咁,都教過我感受水晶,但我未學到。佢以前仲成日教我同水晶講野同傾計。
我都要學下當水晶有生命,希望咁樣會好啲。
加油啊巴打 向前望 你條紅紋石一定會感受到你既正能量!
多謝你呀!!
巴打係邊買
油麻地北海街買
新手第一次買 想全面啲既 超7定極光23好啲?
戴住嘅水晶越戴越透係咪好事
今個月開始玩水晶,係荃灣千色店A1麵包鋪對面買咗金鑃石10mm,16mm,之後係南豐中心 水x閣買咗個白晶旂二百幾蚊,但覺得流流地,各位有冇邊到有介紹??

玉器市場都買到 200蚊可以大過呢舊
深水埗玉石市場?我有睇上個post教分天然同養晶,但白晶蔟其實要點買?要買清定係好似我依舊白啲
個人本身好少嘢講,今日第一次戴草莓水晶,真係多咗嘢講
錢多又注重外貌 = 超7
低調鐘意內涵 = 極光
晶簇太細 掛手鍊應該會掂到枱面
咁都係極光算 男仔帶超7好似好怪
我係超七配金草莓疊帶
10mm放上去都還可以,但16mm果條就真係有啲難要揾日去玉石市場買多舊

補番10mm同16mm圖

200蚊真係有d貴 淘寶200蚊可以買到好大舊放到4條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞