水晶撚入黎 (4)

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
我見過有d 叫糖果,有d 叫老礦,
樣子差不多既貨,有d 定價二百幾有一條,有d 成四位數一條。品質同定價既關係好飄忽
晶之緣買嘢是否假貨?
我都想問碧璽 淘寶好多碧璽都有括係充填 充填係唔係等於注膠?上網查話碧璽好多都有用充填做打磨技術係正常現象,但注膠唔係就變左唔係天然水晶啦咩?
碧璽注膠係正常
邊度綠色?睇唔到
你重新影過啦 黑到咁點睇 近影下盆景
新手唔想買貴貨我覺得可以先入手極光23
最古老既水晶 平過超7又全效 靚貨10mm都係一千左右鬆d
最重要係簡層層分明 滿礦滿鈦

做過小小research但未搞清楚.. 請問極光23功效係咪同超7差唔多?
求賜教淘寶除咗樓上有巴打提過神環仲有無邊間推薦買得過 想買黑髮同超7
正確 有能力買超7最好一步到位 咬緊牙關比貴少少買條靚既帶
極光就見人見志啦 有d人覺得醜 但極光係愈睇愈有味道既水晶
神環屬於中高價位 經濟許可既話可以考慮下
自己買過幾次都好滿意
佢長期都有直播6am-2am, 唔買都可以入去睇下靚貨
主播都成日講解點簡水晶同埋功用等等 都學到好多野
如果大家鐘意舒俱來可以入去睇直播 佢d貨好靚

利申 非打手
黑髮要求唔高既話可以買一物一圖果d
唔會太貴 幾百有交易
想問下cocostone有冇伏
唔該曬依個問題我好奇好耐 糖果碧璽啲色真係好靚
其實天鐘係咪戴左右手分別唔大
又淘左一條紫晶,人仔$299 4A級烏拉圭紫水晶

帶左上手feel到少少痺
你覺得呢條靚唔靚?
8.7mm
正常 晶體有棉裂可以接受
最緊要巴打自己鐘意 水晶呢樣嘢好個人
我就係見佢都mark得幾高價所以想睇下有無人買過
望啲圖見到佢大部分都有塔
買左天鐵諗住同紅紋一齊戴
紅紋比較脆弱 同天鐵一齊帶會唔會更加易花? 我都想加粒天鐵落紅紋到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞