出左Samsung Galaxy A80 無人講???

698 回覆
60 Like 18 Dislike
上埋鋼化膜 照指紋解到
telegram x我見有
但telegram同telegram x server互通?我之前淨係用telegram, d history等等裝telegram x會出返曬,同telegram一樣?
無此問題
自己Google 啦屌
晏晝裝telegram x show返曬telegram d野,望落冇問題
多謝晒
有無a70用家用人臉解鎖? 個mon 有時會自己去到最光解 但係又唔識自由回復正常光度 我較返唔要較光照人樣來解鎖都係有咁的問題
斷觸巴打暫時解決方法
每次玩之前重開機先
岩岩玩左半個鐘冇斷到
其實就連指紋鎖都係重開後順好多
用a70同s9比
唔係用黎打機 最多玩下爐石呢D唔洗狂禁制既game
斷觸係咪其實問題唔大
加上主要for睇片睇書之類
總括係咪a70抵玩D
telegram同telegram x都係原廠出
互通
如果接受到
佢個鏡頭設計

後cam 反轉變前 cam
個拍攝效果,會好好多?

個襟唔襟又係另一個疑問題
個人臉解鎖用自拍照都解到

唔好用佢啦
琴日買左A70 8gb 試左成晚都無斷觸問題
你點試?

我都有啲懷疑係咪6gb先出事 部機開耐左就會發生 會唔會係background app太多導致
我都係8GB......無斷觸, 不過有時一快到有multitouch 時就可能detect 唔到.......但係用*#0*# 又無事
down multitouch 用多點黎試,不過真係得五點
不過我買比媽子用,我試打字,手寫,都無問題
買A70點先有Ironman殼送?
*#0*# check到就唔會咁多人中伏啦

未買既 唔好買住

買比老豆 2星期唔夠就話usb 位 濕度太高叉唔到電

上去排CS 第一次講小意思 聽日就可攞番
出cs 門口 唔夠一個鐘打黎話無零件要放低2日

隔多日 又打黎話 要睇係咪人為 要多幾日出報告

我屌佢老母 整埋d 濕尻野冼尻人

我點撚知你個usb 位對潮濕有幾敏感

部機都唔係IP級防水 你整呢d有HI用 ?

唔好同我講咩提醒用家 咩咩咩

生活上 會掂到水 既機會有幾平常 你好整唔整 整係個usb位做濕水測試 屌你玩撚晒喇

如果我老作故仔屈三叔 我出街比車車死
各位爸絲打,想問下部A20如何?
得3gb Ram會唔會太少?
同埋粒cpu會唔會好慢?

求解答
又更新 今次有講改善觸控 試試先
更新左斷就好似冇斷 但而家新問題啲touch有時亂飄 3星我真係服左你
未出現過
換機喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞