出左Samsung Galaxy A80 無人講???

698 回覆
60 Like 18 Dislike
如果10部有3部都咁樣都好大穫
有事既出聲
好多正常使用可能唔出聲
咪覺得好大獲
其實就咁睇只要認真試下機就應該無問題 好多人只係試打出打入就當試完
ching我最後出左s10+
有budget就一定買旗艦機架喇
我換完而家都正常...不過肯定就比例比正常高, 去細舖買真心唔建議
梗係大鋪 順便買埋Marvel cover 喇
我都有食字情況,係有時先出現呢個問題,reboot左部機就好好多。後尾問***客服都係叫我reboot同reset。
會唔會呢部機個touch screen根本係隱性有問題,只係其他人未遇到有?

你拎去換機喇
你又知冇
我用左5日 無發生過
A70邊度買最好野跟
我過左頭七先出事喎
#metoo
諗梗再換多部A70 定認輸換model 算了
當年轉iphone最鐘意嘅就係whatsapp通知逐個睇
我買8GB 咁未知住喇
聽講今日更新左 前面斷觸果位巴打試下有冇好啲
Galaxy A70限定賞
現凡指定Galaxy A, C 及J系列客戶,於推廣期內透過指定香港零售商或特約經銷商購買Galaxy A70手機,可免費獲贈Marvel智能保護殼(Iron Man)一個。

指定Galaxy A, C 及J系列手機為:Samsung Galaxy A8+, A8 Star, A6+, A9 2016, A7 2016, A5 2016, C9 Pro, C7 Pro, C5 Pro, C8, C7, C5, J6, J2 Pro, J7 Prime, J5 Prime, J7 2016, J1 2016。
https://www.samsung.com/hk/crm/a70-exclusive-offer/
大陸貼吧啲人講更新完就冇斷觸 不過唔知係咪打手
Iron man 無人買 要送
無更新wo.
根本就 有生產線 hea check 機
所以有咁既問題
今日去蘇寧同豐澤試 手寫唔係幾跟到 豐澤仲連marvel 殼都未有,唔知想點已經出咗5日 開始心大心細想入s10e
s10e細咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞