出左Samsung Galaxy A80 無人講???

698 回覆
60 Like 18 Dislike
咁唔係叫demo 機

應該叫dummy機
係講錯
仲有部係度不停loop 片 不過放係櫃台
岩岩去睇左實機,感覺個mon同鏡頭都一般般
聽日再去試清楚d先
220g 重到
拎上手 輕過我部8 plus wo
a70 多唔多巴打會買8gb ram 版?
貴四舊水
我話a80
Same 順便入手 Marvel cover
6折 諗住買夠兩個
NFC 自動切換主題 wallpaper lockscreen icons

點解多左野既
有冇其他大鋪
公佈咗邊到買有6折未btwbtwbt
要長開nfc先用到個主題?驚影響nfc畀錢
好似只係用黎download特定主題

由4月24日至5月31日期間,凡購買Galaxy S10/S10+ 、Samsung Galaxy A70或Galaxy Watch(20毫米)的顧客,於特約零售商及經銷商購買Samsung Galaxy聯乘Marvel相關產品,即可享獲6折優惠,繼續與Marvel角色一起作戰。
多左個喇嘛喎
係好撚大部,但全屏好正
但唔算重
我覺得輕個我部Xs
係SmarTone 訂左咪好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞