出左Samsung Galaxy A80 無人講???

698 回覆
60 Like 18 Dislike
link shaing一開就無法delete
無拎去換咩ching?
咁姐係撞手神
中間你搞過咩黎
點都會有sad 機 架喇
冇呀 佢而家都係一時時 通常都ok 係間唔中唔得 屌點解要撚化我
做咩唔拎去換機
Ching買左咩色
咁巳經唔掂喇
藍色
過幾日拎 考緊final
啲嘢過哂入去新機了 唔想又要哂時間set up呀屌
考完最pk 嗰科 得閒少少先換
黑 橙最靚
黑色靚啲啵
噢,希望你換完無事
No
得喇知你idog叻喇
由i phone 5到8設計一撚樣
好撚創新得未?
i phone X到XS就唔撚講喇
改都冇撚改過
換粒A12落去就當自己創新

btw(搶)同(創)係咪唔撚識分?
讀寫障礙?
藍色已sad 3部
第一部拎咗去換
第二部係佢換比我, 一打字就知唔得, 佢都即刻換多咗部俾我
第三部check 嗰陣無問題, 佢幫我過完啲料比返我, 都係食字!!!
係我隻手太sad 定係部部都係咁lol
佢話幫我report咗返samsung 先, 我仲有10日可以之後再退番俾佢都得
都就收舖所以唔再換住了(啲料冇backup 唔可以即刻換, 又唔知係唔係根本全batch 都係sad) 過幾日真係得閒啲先睇下使唔使換, 唔想再換同一batch 貨之後都係sad 機...
我好奇咁究竟係hardware問題定係佢真係有bug lol 可能間舖全batch 都sad? 我寧願係software 問題, 然後佢快快手出update 就算數啦... 唔想又要哂時間去換
btw 都辛苦晒嗰個哥哥同我搞咗咁耐 都係拎住部sad 機返歸溫書先了 睇下遲下有冇update 幫到手 同埋都冇時間再去搞了 完sem睇下點
其實我係唔係應該開個A70 sad機苦主圍爐區
有無去買注六合彩
你google下 三星A70吧 一堆人同你同一個情況
最慘係check機未必check得到 個問題係間歇性出現

我自己就未買觀望住先 等下一個批次情況會唔會好啲
利申: 已入手A70手機套玻璃貼 已經冇得返轉
平野冇好
用緊黎覆你
sad 機 平貴機都有

係呢部好似特別多

部機性價比本來唔錯
點知有依個bug
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞