新娘要求即場拆人情 男賓客轟無情圍插

233 回覆
1154 Like 73 Dislike
邊燃個話去飲人情有公價,問心你結婚都係請啲最親既人嚟見證呢個重要時刻而唔係「做show」人地比面嚟已經好好仲要計較啲人情,請人去飲好似當做生意咁依啲人真係cheap到
你自己on9 者 club one最平menu 5千有找 咁想擺酒賺錢咪醒少少用最平menu囉
利申去過幾次club one婚宴都難食到死 啲嘢完全唔熱既 酒樓都好食過佢好多
仆佢個街我去過club one夜晚buffet 全晚喺度食烚西蘭花,其他啲肉類飯粉麵(not cold cut)係凍既 頂我以為自己食緊雪櫃拎出黎啲隔夜飯未解凍
玩咁大?好,做二百算,等同枱班仆街第日咪撚派帖比我
結婚唔洗洗錢? 到你結婚果時你咪知囉,但求打個和,預左請一個蝕一個
結局真係甘
相識多年
800啦
想收多啲人情咋嘛?下次再擺嗰陣入個double畀你囉
紅字特大仲要打錯字
擺ClubOne者。俾300
點解擺酒 要回本
好心唔撚好擺酒啦

又哂d賓客時間 又哂賓客錢
想人地祝福你都幾難
其實佢都唔要面同想無朋友做嫁啦,所以你地唔應該怕肉酸而入多五舊,反而應該即刻拎返啲錢出黎換報紙,吹撚脹呀,抽中咗畀返份報紙我囉
有回禮但真係未聽過回咁多

杜生好野
有無搞錯 我要告佢抄襲 抄襲死老豆
流流地 點解唔拍片
我發現有幾份報紙都轉載我呢個潮文
我們香港的報紙傳媒
簡單嘅數學都唔識計
果然傳媒嘅公信力日益遞減

只能夠說香港人嘅質素都越來越低
反正新人都冇時間食 一場婚禮留得最耐係d相 搵個好d既backdrop&場地好過食餐好飯 幾廿年後比仔女睇返都威d
有得飲茶點會冇廚房 冇得飲茶既分店都有廚房 d師傅會煮野比我地食
利申 做緊
都係嗰句啦快走去飲食物最重要

Clubone係垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞