新娘要求即場拆人情 男賓客轟無情圍插

233 回覆
1154 Like 73 Dislike
擺酒即場拆人情 新娘被圍無人性
上星期又去左clubOne飲,晚餐人情打和價500,我和同事都俾600,
Clubone又凍又鹹仲要好易中招肚屙,今時今日去 clubOne擺酒,俾人覺得對新人市儈,賺人情之嫌。

結果個新娘淆底。玩即場拆人情,mc開場前介紹時稍後時間不對新人會抽出幸福人情一位,並送番同等價值現出來抽獎,門面抽獎,實則係警世,殺不儆百。好多人入場聽到,都入多500蚊,驚抽中肉酸 .

我計過,佢咁做輕鬆又賺多53萬,禾味。

支持serve垃圾俾親戚朋友食都要去clubOne擺酒賺錢
我唔想俾人唱足成世

拆人情結果下回再講
喂喂喂! 世袋 唔好啩?
肥絲ho ball
愈來愈多人話club one垃圾
話情願煌府都唔揀club one
但其實club one平野食 貴service
當晚有wedding planner 跟足新人
場地佈置燈光起碼正正常常
其實都係sell唔同野姐
同埋唔係間間Club one都平
打唔打和都要睇日子地方

利申 做婚禮

不過即場拆人場又係on9
好撚肉酸
錯字引肥絲 一樂也
仆你個街 一舊水?
宴客重點係食物, clubOne錯曬完全錯,人哋做人情來出席祝福你哋,

一對新人就為咗賺錢,去clubone 俾垃圾人食, 完全無視所有賓客,亦都唔體諒人,垃圾新人
柯史聯婚?
又嚟垃圾晴報自編自導開post造話題
club one 我唔會畀多啲 跟酒樓價 除非酒店
今時今日5舊水重打到和?
仲有500蚊人情
入左場仲可以補飛??
6-7一般酒樓都回 請朋友同事賺嘅多酒席 但其他一定會輸返
禮金戒指攝影化妝禮服等等

利申 搞緊
你禮金戒指都計埋唔差在計埋首期丫on9
你話原來入錯銀碼 諗住入夠一千 以為兩張五百
如果得三百咪入少咗張五百
如果其他數 我幫你唔到
戒指應該係對戒
唔係求婚果隻 我心態當送件貴嘢畀老婆就算

自己都未收過佢送過嘅貴嘢
回本計酒席咋,禮金戒指做咩要人貼比你

除非個客人好手緊,否則600就簡直係人渣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞