新娘要求即場拆人情 男賓客轟無情圍插

233 回覆
1154 Like 73 Dislike
關舟撚事咩屌你老母
關我撚事咩屌你老母
人地黎食你餐飯洗唔洗貼埋你渡蜜月私院生仔出國讀大學?
回本不嬲都係講緊酒席錢
冇錢結婚咪撚擺啦

利申:擺酒店,酒席都回唔到但唔會介意
屌你真係睇到燥撚左呢隻閪字都打錯
留名睇抽到蘋果日報
咁又好出奇???
真係搞笑...我又唔係你個FD 又拎人同人比較
家陣我有問人拎返禮金攝影化妝禮服錢咩???
我又唔係叫人貼 我只係講一句蝕 就有問題???
我講一句講到蝕就講到我搵人貼咁款 連登真搞笑
你搞過結婚未???

我由頭到尾冇講過 我 蝕唔起
搞得呢個 想老婆開心
同埋搞得都唔一定回本 大概可以回到酒席
如果我朋友搞得貴 就算我唔去 都畀返禮 去都會封得好好睇睇 你朋友體諒大家朋友未必拎得出咁多錢 唔係必然
Hk01記者你好
你去蜜月又要朋友貼你
你想老婆開心咪自己揾多 d 錢,又要屌閪又要人補貼,你 d 朋友有份屌你老婆
岩,擺酒原意係請人黎飲,成日要計回本咁寒酸就咪鬼擺
利申旅行結婚,另外只擺左六圍齋請親戚食
樓主係咪俾條女迫到痴撚左線?
啲賓客全部唔同時間入場,一有人入嚟個MC又重覆一次?

作新聞都作好啲

咁想擺酒,叫老婆出黎做雞算啦
蘋果日報
Club one 一圍坐8個人先叫夠食,唔叫垃圾叫咩
你真係除咗唔識字 仲識啲乜 幾時叫人貼 你係咪ON9
蝕就搵人貼 你出去食個飯都有蝕畀餐廳架 你會唔會搵人貼
碟頭飯可以賣五六十蚊呀
你煮個飯加條菜再加塊豬扒你洗唔洗五十蚊呀
你咪ON99啦 家陣要你貼咩 你老母貼你條撚樣獻世咋
擺酒要回本不如唔好擺啦真係,同埋擺club one呢d都不如唔好擺,真係俾人記一世,係難食到俾人記一世。
結婚就唔應該計賺蝕。

利申幾年前結婚擺酒店,收埋晒人情都要淨蝕50萬。
仲以為係AV post
睇左好耐到底係時間不對定不對新人
起樓主底 block得
低汁假膠
點解啲人咁幸福可以擺酒賺錢
我結婚嗰時女家人情俾外母,男家人情俾阿媽,得3圍朋友同事人情落到自己袋
最憎睇晴報 垃圾
依家係你老婆想搞場 show 自 high
我去餐廳,都唔會揀間難食
我去迪士尼擺酒都係求人到好過多人情
大家開開心心玩返晚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞