[玄幻][觀察者系列]《混沌虛無》(7)

1001 回覆
563 Like 3 Dislike
因為我生活有規律
命運籃球啲外星人同啟外星人唔同
買埋佢
同階喎
唔同
吉仔神一喎
你哋應該係一個講緊萬箭,一個講緊修真者
咁先生去果到做啲咩呢

係咪記性太差
終於睇番6,7 兩集
命運籃球外星人,係屬於system內,同憤怒同一個次元,只係星球間既搶資源
電路板外星人,好幾個故都出現過,係屬於啟大千世界,入侵system搶能量返去
香港英雄學院既怪物,係次元既癌細胞,唔係外星人
-
先生進入啟大千世界,目的不詳,用唔到能力係因為啟大千世界既setting令佢用唔到
先生入規律法庭唯一情報只有先生拎左啟既神體,其他野不詳
-
以上全部憑記憶打返出黎, 冇時間check, 有錯請指出
先生神一, 厲廣行神二
失序世界:我接下了於網遊殺人的任務 網絡版 第十章
又要召喚文啦
佢唔係講緊reverse萬箭咩
「我早就猜到你不會那麼輕易早出文!」
文啊
召喚文
先生係同時reverse萬箭同厲廣行, 萬箭復活果一刻, 厲廣行都reverse到拎劍衝向殺萬箭果一刻
厲廣行把劍插中萬箭係因, 萬箭死係果, 你要改變果, 就要解決左個因
其實 七大罪惡魔(仲要少左路西法)
得神明五階 點同 先生 沙利葉鬥
七罪少左路西法,但憤怒有2個人
先生已經超脫左, 唔可以直接參戰
至於剩低既人點對抗就要等歐仔寫埋落去
好似話滅世連鎖係暗地岀招令個次元自己墮入毀滅 唔係佢地親自岀手直接打爆個次元 因為直接介入次元會有排斥
所以先生個面係被動個面要去保護啲次元
唔係直接打,其實魔王係間接引起滅世連鎖。救世主係阻止大大小小會引起連鎖ge事件,例如更衣室事件

而且先生已經超脫,唔可以干涉太多system ge 事,而先生ge最終目的都唔係打敗魔王
先生係咪想魔王發動滅世連鎖
跟著令身邊重要既人吸收散失能量去超脫?
救世主陣營已經最少有兩個神明七階
加埋遲啲可能有新救世主
嘉怡都係神7啦
我記得歐仔講過先生要家人超脫有好幾個方法, 所以先生唔care邊個贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞