[玄幻][觀察者系列]《混沌虛無》(7)

1001 回覆
563 Like 3 Dislike
sor我講錯但係既然得天使,惡魔同人用到心之力,咁應該都唔係嗜血者嗰十人眾啦
淨係記得標童用過爪道法訣
唔係十人眾,只係十隻狼
之前先生話想測魔力個流量係幾多%
最後無機會check返
奧丁同宙斯嘅次元都係高階魔法次元?咁始動個魔法域有無神術用?邊個高階啲?
個人睇法:
高階應該就唔係始動個九域 因為上次吉仔去某高階魔法次元個時有講到
某神秘空間(次元•阿斯嘉特),問奧丁要唔要抹殺吉仔,所以就應該高級同始動唔同。而...始動嘅力量正常嚟講就最多嘅,而且好似神明四階或以上嘅標童可以用遠吉神術, 神明三階嘅尤利西斯可以用亞巴頓神術,你當多招技?
紙言個排行係咪要比錢先可以上第一位
尋日

今日

明明click rate高過本重煉 今日仲跌落第5
仆佢個街我刷咗成個朝早不升反跌
呢個係咁耐以黎嘅rate,但就咁目測好似都係混沌多人睇啲
係咁耐以黎呀 佢係累積嫁嘛
尋日到今日重煉多得2千幾個rate
混沌5千幾 都排得低過佢
所以先炆,整極都唔撚升
紙言係計點擊人數,唔係計頁數,每人每日只計一次
夢巴
應該無咩機會
究竟廢青狼係咪其中一隻?
1: 高階次元,傳統神話世界入面無特別專精力量體系(不過可以傾向使用同樣力量體系招式),佢哋成個世界都先天神階
2: 神術係大部份地方都可以使用,唔一定係始動次元或者魔法次元,視乎情況睇小千世界有幾強嘅排斥
3: 你指個次元? 傳統神話世界(屬於大陽/大陰次元一部份)同始動次元都同屬始創次元,無話邊個高邊個低,不過傳統神話世界通常能量會好集中,無始動啲域界結構咁複雜
《廢青狼傳》
畀佢做第二世代啲狼子狼孫,本來陪同第一世代救世主廖遠吉征戰戰場嘅凶猛狼族,出咗一個廢青——廢青狼,依隻廢青狼仲要拎住狼族之名去招搖撞騙,結果染上賭癮,連自己條J都賭輸埋,成為斷J狼
但而家係單日增長多過其他不升反跌喎
其實人數跌咗,少過前日百幾人
琴日我轉少咗ip,好似係
No cheating
文呀我要文呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞