有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (12)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
冇覆佢咁佢有冇搵你呀
女仔正常都係咁你快d回人地咪回快d你已經唔回人人地仲邊好意思主動搵你你回返佢佢咪搵返你
果d可以skip了
咪係仲要人地係女仔其實點解d男會期望已讀不回女仔後佢敢再sd野黎主動搵返你?
[member]傾傾下 個節奏改變左 佢覆得慢左好多喇,同埋講野內容,都變到好似交代咁,我諗都係signal 比緊我 叫我自動收皮 [/member]
你比我睇下先
係呀 除非我真係好想繼續keep contact 我先會主動再搵佢
同到同女仔交換連登d仔成日起人低
我想share 下我個故事,
其實我玩左個app 都有一段時間,
由一開始好熱衷到宜家已經變左routine 咁,
中間都match 過好多人,有約出過黎,
但係都feel 到唔係自己想要既.
直到有個外國人match 左,
一開始係app 到傾到後尾whatsapp,
之後佢好快咁已經話好中意我,
仲要佢係軍醫, 唔係香港
個下完全覺得係黎呃蝦條呃錢既,
之後都冇再聯絡.
直到我後尾install 左tg,
佢又無拉拉搵返我, 咁於是又繼續傾啦,
到宜家都傾左成兩個月, 日日都傾,
D 野都傾得好深入
佢成日話要黎香港搵我又叫我去搵佢,
我覺得成件事好唔真實
成日都想繼續係個app 度搵返d 貼近生活既人,
但係我又會好想繼續同佢講野
咁做好on9人地未收你皮
試過fd搭fd加左條女約2個月,有傾有講跟手但佢日日出post,我頂唔順unfollow左
你買機票俾佢啦
咁要相處下先知嘅 出左3次,可能真係差一點點感覺
想問下大家平時傾開咩話題
利申 成日傾傾下一個topic 好快就完 搞到成日要搵新話題 又或者係我唔識點延續落去
有啲嘢要睇你夠唔夠膽問先可以發展落去
Btw主要係要響你之前講過啲話題去做延伸
我n年先出poststory隔幾日出最多都係一日8個左右
唔用ig嘅老坑表示一日八個好撚多
都係既 但到人地真係收你皮果下 真係會再傷心d

倒不如自己走算 如果個女仔真係對你有好感 應該真係願意去分享下自己感受生活 無理由都傾3個幾月 出左黎幾次 仲係到hea下hea下 簡單就係feel唔到可以進展下一個階段
試下先la你有冇主動同佢分享先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞