有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (12)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
已經覺得樣子唔多重要了佢死毒撚player黎呢排見佢同緊個普通樣女仔chat都唔搵返我
Ig 見到佢加人其實男仔見到女仔多選擇係咪會縮沙唔追?
會停一停諗一諗係咪咁想要
D仔唔係覺得多人爭好?
其實睇人啦 我會揀個少選揀D既 費事俾人帽
之前見你地話拎男仔拎ig唔拎wtsapp既都係厹/外協
其實係拎ig易傾d 同埋可以易d避開美容sales
攰㗎大佬 拍拖係2個人
大家都唔熟 建立唔到信任,所以不如再搵搵睇下有冇個可以安心嘅伴侶仲好,
最後2個字“感覺”
班絲打清高傾左一輪出嚟見,然後就沒了然後
我會想睇左樣先,點解阿?起碼睇落順眼,唔知你明唔明
怪唔知得佢話 原來我咁多對手,好驚tim 其實我嚇下佢咋
技巧錯左 mk妹夠多人cow啦
見佢成日都遲覆打算等佢緊張下點知佢會放飛機有冇啱既技巧
係..平心而論,一開始既時候已經咁講 會令男仔覺得呢個女仔發展後都好難應付 恃住多人溝就扮野 好港女feel 想拍長拖既人就會多左考慮 拍散拖就狗衝左先
冇呢方面知識 男仔心態都可以問下

利申男仔(正常)
好後悔其實男仔放得個女仔飛機話再約係咪已經打算放棄?件事已經過左2個月我仲未遇到個有feel既
大家遇到啱feel既真係要對對方坦白
sosad
我一開始以為佢player過一排佢坦白話自己係毒撚但我唔多信而家信了
唔好成日先入為主好反感
我覺得點都可以試下睇時機搵佢 反正無野輸
好似見到d 相大大隻隻既show 肌肉既係party 影既我都會自己飛左佢一樣
佢放我飛機我串左佢一兩句,佢已讀不回冇主動搵返我可能佢唔係對我好有意思
我都係我居然冇念到
仲要串人 奶曬也啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞