有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (12)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我放同我隻狗既相
今日係咪賺好多呀
點解like左咁多一個match都無
自問樣中上 d相正正常常
係咪我要求太高
其實個system係點?
like左然後自己就會出現係對方discover?

問題所在
不嬲like哂再揀
Btw而家已經冇like人
你又唔好咁直接
高位3600USD -> close position = 896 USD
求聽日攻略
我trade CFD 24小時
等位再開倉
你自覺姐 但響女人眼中就唔同講法
年齡 + 工作 + 樣 + 特別技能
呢幾個應該係優先
有冇係深水埗 ~ 荃灣沿線住/返工既絲打
想搵個飯腳
其實我覺得呢啲嘢就人夾人唔一定
正如垃圾都有人鍾意食
但毒撚切忌有自信就係真既
是但啦 就係有人係底先顯得其他正常人好
真係好多人講頭幾句就約人出街
雖然我覺得好怪(對方係靚仔/女)你都會有戒心
但又真係有成功例子
咁係既 大把人睇樣行先 但24-28 呢個範圍應該唔會睇樣
其實係香港係咪真係要傾好耐先可以約食飯係好正常既事
大陸女仔反而呢樣就冇咁難搞,約食飯好多都唔覺得係咩大件事
基本上傾一個禮拜左右都ok,始終真人同個文字信息完全兩回事
同埋好多細節位要面對面你先見到 e.g table manners, 言行舉止
雖然我都係cmb約過3個meet up,但普遍香港女仔俾我既感覺都係比較高冷,問一句答一句,好少會了解返你(除左果個無限loop問我係咪搵好多果個)
定係我未遇到
我26 我都會睇樣 所以係睇吓係咪外貌協會
我加人就人人都加 加完先揀
咁呢個我覺得就都係睇人 啱key就好快
我識到個都係傾咗第二日就約到
同埋認真做咗咁多年人 覺得星座都幾準
全部冇啦啦熟落而又最好傾嘅永遠都係合拍嘅星座
而啱傾熟落之前係互相唔知對方星座
所以有時都不得不信
水瓶
咩同我啱傾
Google啦巴打 個到更詳細
咁我個星座可以去切腹
磨牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞