有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (12)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
早排玩cmb識咗個男仔,傾得幾開心,佢又話自己係認真呀個啲,傾咗幾日就約咗出去睇戲。個日都好開心,有講有笑,佢仲錫咗落我度。之後都有keep住傾計,又會叫我做bb個啲,然後再出咗去睇多次戲都sweet嘅,但呢幾日feel到佢hea咗,我都無再開話題,然後佢都無再揾我了...

個心係好唔舒服,以為可以發展下,點知男人講嘅嘢都係bullshit,之前講到好認真又鐘意我,點知半個月貨仔就玩厭,仲要好唔爭氣同佢搞咗...

經歷咗呢個之後,我就del咗cmb了sosad,想認真揾個人拍拖都咁難,bullshit就信咗,真係好on9

我以為我出咗po我唔知
不過無搞

no

有機觀察緊
早排玩cmb識咗個男仔,傾得幾開心,佢又話自己係認真呀個啲,傾咗幾日就約咗出去睇戲。個日都好開心,有講有笑,佢仲錫咗落我度。之後都有keep住傾計,又會叫我做bb個啲,然後再出咗去睇多次戲都sweet嘅,但呢幾日feel到佢hea咗,我都無再開話題,然後佢都無再揾我了...

個心係好唔舒服,以為可以發展下,點知男人講嘅嘢都係bullshit,之前講到好認真又鐘意我,點知半個月貨仔就玩厭,仲要好唔爭氣同佢搞咗...

經歷咗呢個之後,我就del咗cmb了sosad,想認真揾個人拍拖都咁難,bullshit就信咗,真係好on9

我以為我出咗po我唔知
不過無搞

睇黎都鍾意俾人氹

利申:同女講也會口窒窒

我以為我出咗po我唔知
不過無搞

屌 你地撞果件係咪同一件黎

我以為我出咗po我唔知
不過無搞

睇黎都鍾意俾人氹

女人就係鐘意壞咗嘅男人

我以為我出咗po我唔知
不過無搞

都諗緊 我嗰件都運動
我以為我出咗po我唔知
不過無搞

睇黎都鍾意俾人氹

女人就係鐘意壞咗嘅男人

葡萄
我以為我出咗po我唔知
不過無搞

都諗緊 我嗰件都運動

明曬,應該同一個人
我發現女仔會打機真係會加分
Hi完未講啲發生過係自己身上有趣事/特別事扮係今日發生
之後就自動波啦 當然有機會冇乜反應啦
我通常對同一個人最多開兩次話題
如果都冇乜心機回你就next

每日一篇咁覆我算唔算沒心機

定係佢太忙唔得閒開app

每日一篇就算數啦
唔得閒都唔會得一篇

我覺得就算返工 食晏又好 坐車又好 收工又好 ,要覆你總有機會. 每一日篇 不如唔好覆
btw 靚女小小嘅多數都覆得慢 hea 小 /一問一答,分分鐘個list同時有十鳩幾個人. 有時零願佢唔好like 我.
我以為我出咗po我唔知
不過無搞

都諗緊 我嗰件都運動

你嗰件叫咩名 好不安

都諗緊 我嗰件都運動

你嗰件叫咩名 好不安

好似有故聽
都諗緊 我嗰件都運動

你嗰件叫咩名 好不安

好似有故聽

想問打得勁過個男仔咁點計?

都係加分

都諗緊 我嗰件都運動

你嗰件叫咩名 好不安

要點相認
唔會咁橋呱
J
每日一篇咁覆我算唔算沒心機

定係佢太忙唔得閒開app

每日一篇就算數啦
唔得閒都唔會得一篇

我覺得就算返工 食晏又好 坐車又好 收工又好 ,要覆你總有機會. 每一日篇 不如唔好覆
btw 靚女小小嘅多數都覆得慢 hea 小 /一問一答,分分鐘個list同時有十鳩幾個人. 有時零願佢唔好like 我.

岩阿, 我就得佢一個, 佢就一個list咁十幾人, 都已經選個唔算好靚

都係加分

點解呀,唔會好麻甩咩
我識個唔多打機嘅男仔,我同佢打機仲勁過佢,唔小心仲爆埋粗

都諗緊 我嗰件都運動

你嗰件叫咩名 好不安

要點相認
唔會咁橋呱
J

佢都係J字頭英文名
你嗰件叫咩名 好不安

要點相認
唔會咁橋呱
J

佢都係J字頭英文名

唔差在開埋成個名啦咁
要點相認
唔會咁橋呱
J

佢都係J字頭英文名

唔差在開埋成個名啦咁

磨牙
你嗰件叫咩名 好不安

要點相認
唔會咁橋呱
J

佢都係J字頭英文名

癡線 無10成都有9成中
要點相認
唔會咁橋呱
J

佢都係J字頭英文名

癡線 無10成都有9成中

咁你同佢而家點呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞