有冇玩緊cmb既巴絲,大家入黎討論同吹下水呀 (12)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
時間有限
差唔多
一個星期1 match但係兩日後unmatch咗
好慘呀
雖然我廿中但我都已經好驚
身邊好多中同都有穩定另一半 有啲結埋婚
但自己未recover好其實係cmb點睇都唔順眼
見住身邊d 人開始結婚生仔真係驚,
同佢地d 話題都唔同左,
佢地傾搞結婚d 野自己都插唔到入去
Cmb d 人好多時高質到自己都覺得冇可能,
好多match 左又唔講野,
玩玩下自己都冇心機
有冇傾過先
有啲又醫生又律師又pilot咁,你地會唔會like佢地?成日覺得依啲咁高質嘅話,現實生活中點會冇女
like下冇壞既
當識下唔同field既人
其實我覺得女仔有時可以主動少少
有時男仔都會攰同有少少怕羞
之前遇過兩三個主動hi,真係加分
有個女仔傾左幾日就換左電話 之後再約定左黎緊星期六出黎睇套戲 由match到而家兩個禮拜 但傾傾下佢又冇啦啦唔覆 都唔知做咩
我發現好多廿中既係CMB就算match左都唔係好肯講野(包括我)
反而上forum好似依家咁大家都冇咁拘謹
其實好多時兩個人之間既對話已經睇得出係咪互相有興趣
有D真係問一句答一句,問多兩次我都冇癮啦
對另一個既興趣 > 對你既興趣
其實最攰既係你同唔同既人重覆講同一樣野
介紹自己做咩,想搵D咩對象 etc
到最後唔過電就咁不了了之
重覆幾次之後真係會冇乜意欲再識人
有冇得開個相睇post大家自己留低自己info
岩就自己add人呀
咁通常傾傾下,都會問下對方鐘意邊類型既男仔呢D
通常之後都會默默地收皮
見左面未?
係交友app佢同時間可以同好多人傾計
多數識到第二個更岩傾
唔好咁放上心
突然間有D明白點解佢慢慢開始唔覆你
但佢話對我好有興趣我唔再問佢佢就hi我
玩過一陣 諗住解悶
自己諗住當識個朋友傾計
但個個都好似急住見面
傾幾句 就約岀街約食飯
明明無幾句傾得岩 都話岀黎見面
搞到我有少少驚 好chur 好急
自己本身唔係話會同男仔岀街食飯睇戲

就發現自己唔適合玩交友apps
我都試過識一個好岩傾,好識 flirt, 令我有少少心動但我都覺得未見過就flirt唔多好, 都有同佢講,咁佢自己會少講d

最後見左3次就88
我都試過....直覺話我知人地係搵到個更有興趣嘅就開始hea覆/唔覆,其實都知咩事,所以我都冇再搵佢,最後就冇聯絡了,覺得玩交友app好似係無限loop緊以上發生嘅事咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞