[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #2

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
次次維護都咁耐

今次都唔係遲好多姐都係6~8分鐘
係唔係爆左人
係唔係爆左人

空位就像乳溝一樣
【重點提示】

英服都對IP依樣野捉得好緊 確保安全請留意下面資訊

與他人共用IP(例如在網吧/宿舍等)、浮動IP的玩家必須要到客服註冊「IP共用」

先連線到已轉換文字為連結http://support.nostale.co.uk
這個網頁連過去以後要先註冊(點底下有個小小的register)
可以用跟你帳號相同的e-mail
Nickname:暱稱

Email address:設定e-mail帳號
Repeat email address:再輸入一次

註冊完以後去收信,點裡面的認證連結

之後就可以在已轉換文字為連結http://support.nostale.co.uk
用剛才申請的e-mail帳號密碼登入
點上面Contact support
選擇問題類型Game
選擇email
選擇IP sharing
Nicknames of the people that are sharing this IP: 列出你所有的遊戲暱稱
Reason for IP sharing:共用理由
可以寫你在網咖(Internet cafe)、宿舍(dorm room)、ISP是浮動IP(Dynamic IP)
或者暫時到朋友家玩(friend's place)
都是為了避免遊戲代理商認定你的帳號被交易給其他人
Additional information (if necessary):其他資訊,可以不填

寫完送出就可以了

如果我一個account用幾個ip得唔得
【重點提示】

英服都對IP依樣野捉得好緊 確保安全請留意下面資訊

與他人共用IP(例如在網吧/宿舍等)、浮動IP的玩家必須要到客服註冊「IP共用」

先連線到已轉換文字為連結http://support.nostale.co.uk
這個網頁連過去以後要先註冊(點底下有個小小的register)
可以用跟你帳號相同的e-mail
Nickname:暱稱

Email address:設定e-mail帳號
Repeat email address:再輸入一次

註冊完以後去收信,點裡面的認證連結

之後就可以在已轉換文字為連結http://support.nostale.co.uk
用剛才申請的e-mail帳號密碼登入
點上面Contact support
選擇問題類型Game
選擇email
選擇IP sharing
Nicknames of the people that are sharing this IP: 列出你所有的遊戲暱稱
Reason for IP sharing:共用理由
可以寫你在網咖(Internet cafe)、宿舍(dorm room)、ISP是浮動IP(Dynamic IP)
或者暫時到朋友家玩(friend's place)
都是為了避免遊戲代理商認定你的帳號被交易給其他人
Additional information (if necessary):其他資訊,可以不填

寫完送出就可以了

如果我一個account用幾個ip得唔得

申請流動IP
Dynamic IP address
放咒裝
傳92杖同槍 (PVE一流)
咒卡
放game錢 有爸打要課金既搵我啦
岩岩加入,玩咩職好
聽聞7-9轉會令各職平衡,唔會光弓獨大
咁玩戰拎好用既s卡係要打團拎好用既s卡
我玩咗1日啱啱轉左法師
因為高ping施法又delay打同lv怪都就死
玩戰士厚血d會唔會好d?

同埋個10年包有咩正野?
之前未玩過

劍delay會仲慘D
10周年包所有野都好岩新手用
未課過金絕對適合買

點慘法
求detail
想玩戰
我玩咗1日啱啱轉左法師

之前未玩過

劍delay會仲慘D
未課過金絕對適合買

點慘法
求detail
想玩戰

純粹有啲delay
我玩咗1日啱啱轉左法師

之前未玩過

劍delay會仲慘D
未課過金絕對適合買

點慘法
求detail
想玩戰

純粹有啲delay

其實唔係「有啲」咁簡單

details
點課金?無信用卡
我玩咗1日啱啱轉左法師

之前未玩過

劍delay會仲慘D
未課過金絕對適合買

點慘法
求detail
想玩戰

純粹有啲delay

其實唔係「有啲」咁簡單

details

點影響法
有冇人帶下我升
點課金?無信用卡

好似7仔買個啲Pre paid卡都可以買到點
你入左族未?
點課金?無信用卡

你入左族未?

搵邊個入族
課落隻戰到是否不智
點課金?無信用卡

你入左族未?

咁買4種入面既邊隻預付卡?
點課金?無信用卡

你入左族未?

咁買4種入面既邊隻預付卡?

有邊種?我未買過
信用卡Visa master
我地係一村商街隔離
你是但密我地任何一個啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞