[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #2

1001 回覆
27 Like 3 Dislike

有無巴士知點解決
自從前一次update 已經咁
成個月攞唔到daily chest

我都有依個問題
但只發生係買10年包用paypal個位到
有冇人解決到

試下update ie/上官網買

最新版本冇得up
有試過上官網買
但禁左用paypal果粒制又冇反應

有無巴士知點解決

我都有依個問題
有冇人解決到

最新版本冇得up
有試過上官網買

電腦白癡有冇人打救下

有無巴士知點解決

我都有依個問題
有冇人解決到

最新版本冇得up
有試過上官網買

電腦白癡有冇人打救下

你試下搵GM問下有冇解決方法
我地暫時冇人試過
或者用電話都試下

有無巴士知點解決

我都有依個問題
有冇人解決到

最新版本冇得up
有試過上官網買

電腦白癡有冇人打救下

你試下搵GM問下有冇解決方法
我地暫時冇人試過
或者用電話都試下

電話我都試過又係冇反應

官網:
http://en.nostale.gameforge.com/news/index

攻略/資料:
http://nostale.coolfun.us/
http://nostale.wikiwiki.jp/

點解有港服唔玩要玩英服?

1. 相對起港服, 英服既物價絕對係天堂
各類點品都係百零二百萬就有交易。 點數比率大約 1:7萬

2. 大部分既寵物/同伴S卡/坐騎/大精,etc. 都可以直接用點數買到。
相信玩過港服都知道以上啲野都係要抽

3. 人流夠廣
港服既巴打應該都知道除左新手村同死地比較多人之外,其他地方都係冇人
係英服即使係一D新手既地方/低Lv既即戰都係會有人打緊,而且仲係活人

強烈建議玩之前詳細睇睇下列資訊

姐係如果想課金,直接買幣抵d?

冇得直接買game錢…會比gm ban
有無人放勁/唔差既 90/92弓

有無巴士知點解決

我都有依個問題
有冇人解決到

我都係咁
上官網用paypal買都無反應
新手入game
HHHHoman 留名搵人加加我
裝咗幾次都彈installing nostale failed;code193,想問下會係咩問
裝咗幾次都彈installing nostale failed;code193,想問下會係咩問

Open with administrative right?
咩Window?

Open with administrative right?
咩Window?

Win10家用
想問下有冇wts gp/ tg group??

咩Window?

Win10家用

係咪用gameforge download?
好似可以直接google個uk nostale installer
想問下有冇wts gp/ tg group??

Game中搵家長
岩岩新加入,想問有冇得入族??
ID: WalesL
有冇人用過信用卡買點,係咪要收手續費

Paypal要 直接用credit card唔知洗唔洗

唔該 收幾多到,我見paypal個網冇寫

唔該 收幾多到,我見paypal個網冇寫

好似十幾廿蚊
My onyx is over the bazaar~
My onyx is over the wheel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞