[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #2

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
等錢洗 忍痛放Ac 有2個 一個84弓 一個92劍 齊裝同500m+ game錢
同另外幾個frd玩緊
宜家啱啱2轉 想升到55先入族會唔會冇位
同另外幾個frd玩緊
宜家啱啱2轉 想升到55先入族會唔會冇位

有優先座好似係
暫時都仲未爆曬位
一期一會有緣再聚
好掛住之前啲巴打
新ac申請入族
TripleE
等錢洗 忍痛放Ac 有2個 一個84弓 一個92劍 齊裝同500m+ game錢

放唔放Game錢
岩岩開始玩
有追POST, 搞好左IP SHARING
想問下VPN課金係咪真係唔會BAN?
如果我轉去美國課咁先算
咁係咪美國課開就一定要繼續用美國VPN課?

真心驚BAN, 有冇人幫手解答

IP SHARING 係等佢覆左成功就冇問題
我都係用VPN轉去UK課金 冇比人BAN
啱啱開ac仲係冒險家緊 可唔可以入族?
名: 4SSH0LE H同E中間係零

點覆

點覆

係唔係有分身?
如果係就打個角色名
我之前搞ipsharing 都係打分身名入去

點覆

係唔係有分身?
如果係就打個角色名
我之前搞ipsharing 都係打分身名入去

冇啊

放唔放Game錢

你要? 係game搵我 同一樣名
屌班人係咪on9,本身一開始一千蚊一粒,有啲人掛低少少促銷情有可原,掛到500蚊一蚊我都覺得有啲on9,頂今日一開又有條撚樣頂爛市掛399一粒,我不如拎去npc賣300蚊一粒好過啦,仲唔洗比拍賣場手續費

屌佢老母我家陣掛350蚊一粒,再有人頂爛市就掛310

鬼佬係好鐘意鬥頂爛市
放開啲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞