[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #2

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
想玩返 會唔會有人帶低死

升到55 大把巴打帶你
買點
點轉vpn去U.K.
因為就咁睇唔到你地所講既1000hkd=2900點
另外想問下火戰+9/+10要幾錢
[img][/img]
點解
另外想問下火戰+9/+10要幾錢

20幾m啦
有冇巴打知點解我collect daily loyalty bonus嗰陣會彈咗個"這個網頁的指令碼發生錯誤"?
而家抽唔到箱
呢件甲如何?大約幾錢
你睇個柒頭皮把口臭撚到

打nostale都要週圍挑人機 唔好影衰香港人啦屌你老母

你睇個柒頭皮把口臭撚到

英文都打錯既小朋友
你睇個柒頭皮把口臭撚到

英文都打錯既小朋友

連尊重人都唔識 我乜都冇做就走黎挑機

心諗佢做乜鳩
你睇個柒頭皮把口臭撚到

英文都打錯既小朋友

心諗佢做乜鳩

你睇個柒頭皮把口臭撚到

英文都打錯既小朋友

心諗佢做乜鳩

踢未
開個gameforge live 一陣就自己close 左down 唔到隻game 有冇人知點解決
開個gameforge live 一陣就自己close 左down 唔到隻game 有冇人知點解決

用呢條link直接dl
http://download.gameforge.com/nostale_20161221/clients/uk/NosTale_UK_20160503.exe

用呢條link直接dl
http://download.gameforge.com/nostale_20161221/clients/uk/NosTale_UK_20160503.exe

唔該哂巴打 希望down 完玩到
好懷念呢隻game 陪住我成長 依家見到港服咁少人都有d心up
Btw 英服多唔多巴打玩?
仲多唔多人玩
如果唔課金會唔會太難追個進度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞