[英服] 夢之歷險 - NosTale (UK) #2

1001 回覆
27 Like 3 Dislike
仲多唔多人玩
如果唔課金會唔會太難追個進度

好懷念呢隻game 陪住我成長 依家見到港服咁少人都有d心up
Btw 英服多唔多巴打玩?

單係我地族每日都有三四十位巴打玩緊

零課當然就比較難少少啦
日日On有30-40個
Sem break真是唔敢想像
你睇個柒頭皮把口臭撚到

打nostale都要週圍挑人機 唔好影衰香港人啦屌你老母

英文都打錯既小朋友

連尊重人都唔識 我乜都冇做就走黎挑機

心諗佢做乜鳩

踢未

樓主踢唔踢佢就唔知啦 不過我就report左insult/offensive content 佢擔心下自己仲有冇得玩好過啦

睇見佢個ac又大精又車仔 比人ban左都應該幾肉赤
你睇個柒頭皮把口臭撚到

英文都打錯既小朋友

心諗佢做乜鳩

踢未

樓主踢唔踢佢就唔知啦 不過我就report左insult/offensive content 佢擔心下自己仲有冇得玩好過啦

初犯都係禁言一兩個鐘
好少事
你睇個柒頭皮把口臭撚到

英文都打錯既小朋友

心諗佢做乜鳩

踢未

初犯都係禁言一兩個鐘
好少事

咁樓主你就睇住佢 唔好再比佢週圍吠週圍咬人喇 一陣真係比人ban左就好笑
越黎越多小學雞
越黎越多小學雞

玩慣港服嗰班入侵了
越黎越多小學雞

玩慣港服嗰班入侵了

英文都打錯既小朋友

心諗佢做乜鳩

踢未

初犯都係禁言一兩個鐘
好少事

咁樓主你就睇住佢 唔好再比佢週圍吠週圍咬人喇 一陣真係比人ban左就好笑

巴打 得罪你唔好意思
斟返杯茶比你
盾你地會選擇有A攻 定係有1個sl既盾
盾你地會選擇有A攻 定係有1個sl既盾

why not both
爸打個族仲有收唔收人
低lv收唔收?
利申 玩左港台服幾年
爸打個族仲有收唔收人
低lv收唔收?
利申 玩左港台服幾年

位就點都俾到你既
幾lv都收,只要長玩就得
爸打個族仲有收唔收人
低lv收唔收?
利申 玩左港台服幾年

位就點都俾到你既
幾lv都收,只要長玩就得

留個game id先
ASTaRRoLLs
得閒見到加一加
話說個starter pack買唔買得過
夢歷仲有人玩留個名先

隻GAME好似觀戰模式點搞 一時時會變成咁

隻GAME好似觀戰模式點搞 一時時會變成咁

佢個SERVER LAG好似係
依家download
想入族
ID: MU4Forever
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞