Apple Watch Series 4 香港有心電圖

503 回覆
184 Like 8 Dislike
佢未收我648
因為話個test 粒電正常
但其實用6個鐘就會冇電
等咗咁耐終於可以買
以前英國直情當香港係一個獨立體啦,國際上全部直接用「香港」
點唔準法?
係香港(英國)
但名義上一直只係香港
97後本來英國既description係香港(中國)
但就即刻比中國反對話當香港係獨立個體
唔做運動
買隻錶係咪無用
可以用黎接電話 係隻手震 一定唔會唔知有電話入 聽歌 仆街失去意識會自動打999報警
想問下用緊既巴打上網版同無上網版方便度大唔大?
想入手,一星期會做幾晚運動同埋心臟差想keep住check心跳

唔係訓係度,d peak 高番少少
好似買耳機仲有用
我都想入手 但sim+不鏽鋼板44mm+applecare 要成七千蚊有d肉痛
lte可以走iphone下收電話/whatapp/v7
方便

但佢運動個part比garmin弱
你當佢小型iphone ,但非必需品
唔捨得買咪用返手機
買鋁版得啦,咪又係咁用
咁又係 驚花用mon貼算係睇買唔買lte版
電話機不離身買gps版乜都夠
我都諗ing
但5知幾時有
https://unwire.hk/2019/04/02/applewatchecgdoctor/software/
醫生話有用 信唔信得過 (好似係
你哋喺 iPhone 入面個 Watch app ---> Heart ---> 開咗 Irregular Rhythm 之後

再去 Phone 入面個 Health app ---> Health Data ---> Heart ---> Irregular Rhythm Notifications ---> Data Sources & Access 入面個 Data Sources 有冇 show 到隻 Apple Watch? 定只係指 show "None"?
你哋喺 iPhone 入面個 Watch app ---> Heart ---> 開咗 Irregular Rhythm 之後

再去 Phone 入面個 Health app ---> Health Data ---> Heart ---> Irregular Rhythm Notifications ---> Data Sources & Access 入面個 Data Sources 有冇 show 到隻 Apple Watch? 定只係 show "None"?
咪玩啦,醫生點夠連登仔專業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞