Apple Watch Series 4 香港有心電圖

503 回覆
184 Like 8 Dislike
講緊你pqrs wave都好弱 姐係atria同ventricle contract個下
P連搵都難
原來連登有咁多心臟病專家
小弟真係孤陋寡聞 失敬失敬
我今日攞左隻S0去Genius Bar ,佢都係話要等14日先知
上年s0脹電,免費換。要等3星期。
老老食食
有時呢啲功能真係唔好用黎做賣點仲好
美國公司就係興呢啲
歐洲車做唔到全自動咩?唔係
其他廠量唔到呢隻心跳咩?唔係
只係用呢個黎做賣點會有反效果
好似telsa 車主當正全自動
Apple watch 當正做心臟檢查一樣
問題係真正出事而呢啲電子野測唔到就會導致人命呀
巴打都係去 Apple Store 搞?
都係換返 S0?定還是 S1?

我係 Apple Store 搞,
S0 冇零件,換 S1 ,我要畀六舊幾,
大概係換過一粒電嘅價錢

初頭有藍精靈仲話冇得整,冇得單換粒電,
喂大佬痴線咩 粒電自己發脹,
兼且我都冇改動過任何嘢,
仲叫我當 S0 out of warranty 成隻錶維修,
畀 $2000 去「整」,即係間接當買過隻 S2/S3

真係懷疑唔知藍精靈會唔會能夠從顧客購物之間抽佣
係要到我諗住投訴嘅時候先至突然之間話可以畀我六百幾蚊換過粒有問題嘅電
(不過又係嗰句,因為 S0 已經冇晒零件,所以換電之餘亦都換咗 S1 畀我)

根本我隻 S0 即使用咗三年,
但都可以維持到我一整日嘅使用時間,
因為我唔係用好多功能

電池自己有問題發脹,
最後竟然都係要用家為電池問題用六百幾蚊埋單
我都升咗,好食電,唔升好過升
轉登收工走去買左隻lte
我升咗冇分別喎
我同老母買錶個時順手去官方士多trade 左隻s3
平九百幾,比起csl,smart tone算多
開咁多間響香港其實係要應付班蝗
s3 咩版本九百幾
問過csl s3 lte trade到1000
英國香港 定香港英國呀?
香港iPhone銷量亞洲第一
以前英國邊有咁小家要夾硬加"英國"入個名
你當左AW4係醫療儀器
咁就唔該唔好j呢個咁「犀利」既功能啦
呃下姨媽姑姐就得
連步數心率距離都未計得準未學行先學走
識少少扮代表系列
無聽過10 lead ecg
我都係喎,收咗648維修費,而家等緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞