女朋友以為屋企冇人

1001 回覆
1126 Like 18 Dislike
玩兩個鐘電話,然後走人,最好吊埋先走
等睇樓主走

冇二三點我都唔洗旨意走

咁佢屋企人會入佢房架嘛

鎖住到門有咩好怕, 汁翻兩劑再走都未遲

但係下意識係入左衣櫃先 有安全感好多

利申 試過

但如果唔係衣櫃,而家拉出黎既櫃桶點算
叫條女比水同食物你
仲有尿壺
唔明, 唔係嚮房入面咩?? 點解要入衣櫃??????????????????????????????????

咁佢屋企人會入佢房架嘛

鎖到有鬼用咩 呢個世界有樣野叫鎖匙

我真係無野好講, 你會唔會嚮屋企拎住條鎖匙周圍走呀? 入唔到房門, 自然就會去搵條鎖匙架啦, 佢搵既時候你大把時間入櫃啦...... (只係覺得你好慘, 想比D建議你抖抖 )
兩層既話 試下條落街

我真係無野好講, 你會唔會嚮屋企拎住條鎖匙周圍走呀? 入唔到房門, 自然就會去搵條鎖匙架啦, 佢搵既時候你大把時間入櫃啦...... (只係覺得你好慘, 想比D建議你抖抖 )

不怕一萬 只怕萬一
等佢地訓晒同條女汁多濟先走啦
兩層既話 試下條落街

可能係高樓 複式
一入屋見到隻鞋都知咩事啦
廢事踢爆你咋
大方出黎認左佢咪算

多謝巴打關心 但佢屋企人唔係常人 會做好多常人估唔到嘅野 所以小心為妙
樓主全裸?
女婿 我訓啦

下次可以光明正大咁過黎食餐飯

如果屋企人無啦啦有嘢要搵女朋友敲門 又要入返衣櫃
一入屋見到隻鞋都知咩事啦
廢事踢爆你咋
大方出黎認左佢咪算

我同女朋友有同款鞋
叫條女比水同食物你
仲有尿壺

一陣佢真係去小解..... 個衣櫃成陣味
用樽好啦, 反正樓主而家嚇到縮哂, 成支吉入去慢慢去~~~~
仆你個街開一開我細妹個衣櫃先
樓主全裸?

有著衫
一點半啦 樓主頂住
叫條女比水同食物你
仲有尿壺

用樽好啦, 反正樓主而家嚇到縮哂, 成支吉入去慢慢去~~~~

柯尿有聲 柯緊有人入黎就gg
兩層既話 試下條落街

可能係高樓 複式

就算跳左落去都仲係佢屋企範圍呢
叫條女比水同食物你
仲有尿壺

一陣kick住要call白車唔止穿煲 上埋報紙
家姐同你條女同房?
兩層既話 試下條落街

可能係高樓 複式

就算跳左落去都仲係佢屋企範圍呢

有錢女???村屋?????樓主努力呀!!!
一野衝出去 大叫 依家係咪2017年 我終於返左嚟!

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞