女朋友以為屋企冇人

1001 回覆
1126 Like 18 Dislike
點解臨走唔扑一扑先
樓主仲未講點走
試過上女朋友屋企個陣佢阿嫲翻嚟 ,我都係即刻哩入衣櫃,等佢阿嫲去廁所個彈即刻頭也不回衝出去
諗返起好彩之前冇試過
有試過晏就即刻著返衫褲同uncle打招呼
成日聽住有冇聲堅恐怖
之前試過帶男朋友翻屋企 諗住嗰晚屋企無人可以二人世界下 我仲煮咗成枱餸 食食下無啦啦我老豆喺門口叫 "啊仔 開門啊" 最後變咗三個人食

hehe?
樓主仲未講點走

好想知
樓主仲未講點走

好想知

呢個先係重點
好啦 其實大家可以冷靜小小先
我尋晚其實已經走到翻左屋企
而且都有係呢邊報過平安
解釋翻對鞋嘅問題先 我同女朋友係有一對同款鞋
我對鞋的確係擺左係門口 好彩嘅係今日女朋友今日冇著呢對鞋 所以佢果對仲係鞋櫃 所以冇同時出現兩對同款鞋
有追post巴打都知 我女朋友屋企都幾大
擺鞋嘅地方係廳a 你當係平時除鞋同bbq時多人會係果道食野
而佢屋企人翻到除完鞋就去咗廳b客廳 所以冇發現對鞋
由於自細好憎著拖鞋 所以都係著住襪周屋走
所以對襪都跟住我係女朋友房 我除左襪冇耐準備瞓
女朋友屋企人就翻黎 所以赤腳
我入左衣櫃之後 女朋友就將我去街衫褲同襪出左係第二個衣櫃入面 再運我對鞋上房

正常返到屋企除咗鞋有時都唔會即刻望會唔會多咗對鞋啦
除非條友間屋細到無位擺鞋!
都唔知班人懷疑做咩
眾人皆醉佢獨醒咁
Btw 樓主幾時再上去女友度?

不了

咁我上啦
諗起上次我撞正我阿哥同佢女友準備啪
本來係去問佢有冇大電芯
以為敲左2下門冇死啦
開門嗰下我呆左然後佢地齊齊擰轉頭望我
跟手即刻拉番埋度門
好彩佢哋有熄燈我睇唔清
覺得係假
如果樓主真係以為無人係女朋友屋企 咁佢著果對鞋一定就咁除左係門口 咁如果屋企人番來見到門口有一對唔知咩鞋係到都一定懷疑啦 加上圖中樓主赤腳 佢對襪又唔知pat左去邊(除非佢冇著)
就咁一張圖影自己係衣櫃其實人人都得 我本人覺得假膠味濃
樓主唔覆我覺得佢係眼訓訓左
利申:純粹個人猜測

What for?

For fun 其實你都可以入你衣櫃影你自己隻腳 又無證據證明佢真係去左女朋友到 純粹無野做開post作故仔搞下笑
再利申 都係個人猜測

我都有諗過鞋呢個問題,一代入就好易發現
有冇人解釋到?

我都試過上ex屋企 佢老豆突然翻左黎
果時我都諗緊我對鞋放係門口比佢睇到咪仆街
之後我同我ex講,我對鞋係出面「黃 」撚左啊!!!!

好彩,佢屋企每人有自己一個鞋櫃,仲要有拉鍊可以拉埋
我問佢,係咪偷情專用
最後趁佢老豆去左沖涼成功走佬

事後發現原來佢係老江湖,已經帶過好多條仔上屋企,所以先可以咁冷靜應對同諗定作戰方案

別相認

gay
本來係去問佢有冇大電芯
以為敲左2下門冇死啦
跟手即刻拉番埋度門
好彩佢哋有熄燈我睇唔清

Spring pocket還健在嗎
好彩我一早買通佢細妹
好撚搞笑,成班偵探出哂黎
笑撚死
BTW巴打加油
我比80分
覺得係假
如果樓主真係以為無人係女朋友屋企 咁佢著果對鞋一定就咁除左係門口 咁如果屋企人番來見到門口有一對唔知咩鞋係到都一定懷疑啦 加上圖中樓主赤腳 佢對襪又唔知pat左去邊(除非佢冇著)
就咁一張圖影自己係衣櫃其實人人都得 我本人覺得假膠味濃
樓主唔覆我覺得佢係眼訓訓左
利申:純粹個人猜測

What for?

For fun 其實你都可以入你衣櫃影你自己隻腳 又無證據證明佢真係去左女朋友到 純粹無野做開post作故仔搞下笑
再利申 都係個人猜測

前面樓主有講有收埋對鞋

福爾摩斯咩
本來係去問佢有冇大電芯
以為敲左2下門冇死啦
跟手即刻拉番埋度門
好彩佢哋有熄燈我睇唔清

其實你識唔識得敲完門都要等人應左門先可以開門入房
唔係話扮晒野敲左門就可以即刻衝入去
冇禮貌
本來係去問佢有冇大電芯
以為敲左2下門冇死啦
跟手即刻拉番埋度門
好彩佢哋有熄燈我睇唔清

冇禮貌

屌,十足我個仆街老母咁邊開邊敲,然後話我咪敲左囉
樓主話佢屋企人好怪
我即時諗起......

[quote]樓主話佢屋企人好怪
我即時諗起......

本來係去問佢有冇大電芯
以為敲左2下門冇死啦
跟手即刻拉番埋度門
好彩佢哋有熄燈我睇唔清

冇禮貌

屌,十足我個仆街老母咁邊開邊敲,然後話我咪敲左囉

平時有等佢應我我至開門
嗰次我都唔想
我阿媽沖沖下涼個熱水爐冇電叫我揾電芯
佢又話落左梘又猛嗌話好凍又唔肯行出黎又屌柒我揾電芯都慢呑呑係咪想凍死佢
趕得滯就冇等佢應我點知
閂埋門之後仆住落樓下ok買電芯
番到上黎我阿哥一聽到我係問佢想拎電芯屌到我
幸好我係絲所以冇穿冇爛只係俾佢鬧到隻狗咁
終於爬完個post
肯講點走未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞